- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- CES 2025: Csúcsmodellek strapaköntösben az Ulefone standján
- Négy telefon a Galaxy Unpacked előzetesén
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Folytatást kapott a Nubia különleges, zenei mobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
válasz tylerddd #7852 üzenetére
Konkretan amit az iPhone nem teljes rovatkaval fog be wifi-t, azt a Lumia joval tavolabb is csutka wifijellel tolja es nem csak azt mutatja, hanem hasit is!
Mondjuk az igaz, hogy egy dolgot nem szabad elfelejteni, megpedig azt: Hogy ez is csak Microsoft vagyis csak a leglenyegesebbet emlitsem toluk - zokszo nelkul elengedik platformok kezet egyik pillanatrol a masikra.
Ettol fuggetlenul egyedinek tartom a style-t es tetszetos, noha valoban az ido fogja igazolni, hogy mikent fog muzsikalni a platformjuk.
Ami meg trefas toluk az a Surface... Tobb mint egy eve kijott, kapni ugyan nem lehet, de ugatnak az iPadra, hogy az mennyire gagyi! Es ezt igazabol nem is ertem... Biztos savanyu a szolo amit ragcsalnak!?.
(Pedig biz isten jol nez ki a cucc, de ha megfeszitenek sem tudom, hol lehet ilyet beszerezni)
iPad minim is van egy LTE 32GB es azzal meg egy fikarcnyi gondom sem volt - ami meg esetleg negativum volt, azt 2 frissitesen belul meg is oldottak - ugyhogy nem tudom mit fikazgatjak mas gyartok az iPad szeriat...
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest