- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeryBp
csendes tag
Csúnya lenne, még az Apple-től is ;-), ha a lejátszott film nem közlekedne a kimenet felé.
[szerk.:]
Egyes kommentek szerint várhatóak szinkronos filmek is, pár nap kérdése. Szerintem magyar gyártású filmek is bekerülhetnének, akár magyarosabb árakonMert, hogy a 3 EUR-tól induló árért nekem nehezen indokolják meg, miért ne moziba nézzem meg kikölcsönzés helyett. Persze az jó érv, hogy mert már moziban nem megy - hogy replikázzak magamra
De a 8-14 EUR-os árakat kifejezetten magasnak érzem, főleg hogy ezért nem feltétlenül HD vagy pláne FullHD filmet kapok. De persze a legnagyobb baj, hogy nem jó országban szoktam hozzá az árakhoz, pláne a bérekhez
Ehhez képest meg kifejezetten népnevelő és társadalmi javulást jelző - ahogy végigolvastam a fórumot tegnap -, hogy sokan vásárolnak programokat iPad-ra itthon is, és nem feltétlenül warezolnak. Egyfajta kulturális fejlődés ez is.
-
BeryBp
csendes tag
Megérkeztek a filmek az iTunes-ba
Mármint a hazaiba is.
Igaz, még csak angol nyelven, se magyar szinkron, se felirat. De hát az iPad és az Apple nem is az egyszerű, gyors és könnyen használható szolgáltatásairól híres számunkra
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Tomato firmware
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Battlefield 6
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest