- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gadgetfan_
senior tag
Ma már harmadszor pattantam fel a szopórollerre! Harmadszor járok úgy, hogy megkapom az értesítőt, hogy van 32GB szürka iPad, mire géphez érek, hogy megrendeljem, már megint csak készletértesítőre vehetem. Cseten a hölgy (Noémi
) azt írta, valószínű csak egy darabot mondott vissza valaki, mert új készlet nem érkezett egy ideje. Mérgemben rendeltem egy 64BG-ost
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
tomi5244 #638 üzenetére
Kár összeesküvéseket keresni ott ahol nincs. Már hónapokkal ezelőtt cikkeztek arról, hogy nehezen tudják legyártani az új mini kijelzőjét, mert kevés a kapacitás rá, és az Apple követelményeinek is kevesen tudnak megfelelni, nem tudják hozni a beígért mennyiséget. Még arról is volt, szó, hogy ezért idén nem is lesz retinás a mini, de ha mégis, a korlátozott mennyiséget borítékolni lehetett előre.
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
NyalokAA #593 üzenetére
A részletfizetés csak a kiemelt ügyfeleknek jár, de azért vannak jó konstrukciók. Szerintem cellular iPad Air-t a szolgáltatónál érdemesebb venni, mint az Apple store-ban. Aki ebben gondolkodik, nyilván használná is előfizetéssel, ezért valamilyen csomagot mindenképpen venne hozzá, így pl. a N&R S (8GB LTE)csomaghoz már 160-ért vehetsz egy 32GB-ost, majdnem annyiért mint egy sima Wifi 16-ost a hivatalos Apple oldalon.
-
Gadgetfan_
senior tag
Sikerült nagy nehezen belépnem a T-hez, de nem kaphattak valami izmos mennyiséget, mert mire végigmentem a megrendelésen kitöltöttem mindent, addigra megint csak készletértesítőre lehetett csak venni, mert elfogyott.
-
Gadgetfan_
senior tag
A T-nél behalt a netesáruház. Most kaptam a készletértesítőt, hogy megint van 32GB Air, meg akartam rendelni, az oldal maga működik, de a megrendeléshez nem lehet belépni. Ennyien akarnak egyszerre iPadot venni, hogy összeomlott a rendszer?
(#574) nylontacsko: Nem kell jeilbreak, ha ara gondolsz, appokkal megoldható
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Katsuo Nobuo #254 üzenetére
Nem értelek.
Egy rossz szót sem szóltam a cikkre, szerintem kifejezetten jó lett, a pontozási szisztémával kapcsoltban nem értettem pár dologban egyet és leírtam a véleményem. Ennyi. Ezzel én le is tudtam a dolgot, nem rugóztam rajta tovább, most csak válaszoltam Bognak.
-
Gadgetfan_
senior tag
Kicsit sem fáj, csak leírtam mit nem értek, és hogy szerintem miben nem vagytok következetesek. De ez nem az én gondom, amúgy pont nem érdekel, nincsenek Apple részvényeim, csak rendszeres olvasóként szemet szúrt...
Amúgy meg a plecsniket azóta nem veszem figyelembe itt, mióta annak idején a ti "különösen ajánlott" pecsétetek alapján tettem szert életem legszarabb telefonjára egy LG Arénára. -
Gadgetfan_
senior tag
válasz
callmeakos #181 üzenetére
Nem, ez az égvilágon semmit nem jelent.
-
Gadgetfan_
senior tag
Én megvárom a minit, de este asszonypajtásnak megrendeltem egy ilyet a "fa alá", Egyelőre csak készletértesítőre vették fel, remélem hamarosan megjön és akkor megtapogatom.
-
Gadgetfan_
senior tag
Pár dolgot nem értek.
Anyaghasználat 9 pont - ??? Mi kell a 10 ponthoz a Mobilarénánál, swarovski kristályok vagy gyémánt berakás? Nevetséges.
Kijelző mérete, minősége 9 pont - "Egy táblagépnél persze a kijelző a leglényegesebb elem, a 9,7 hüvelykes képátlóval rendelkező IPS-panel nem is okoz csalódást. A Retina felbontás továbbra is 1536 x 2048 képpontot jelent, az eme értékekből kiszámolható 264-es inchenkénti pixelsűrűség éles képet eredményez. A megjelenített képek szépek, a fényerő kellően magas ahhoz, hogy napsütésben is tökéletesen olvasható legyen a megjelenítő, a betekintési szög pedig hatalmas, oldalról nézve sem torzul az iPad Air által megjelenített kép." ?? Akkor ez most hogy?
Üzemidő 8 pont - 10 ÓRA!!!Ennél egy másik tablet sem tud többet, legfeljebb kiegészítő aksikkal...
Ár/érték aránya 7 pont - No Comment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen egeret válasszak?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Magisk
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged