- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
Megnyugtatlak: Egyáltalán nem általános. Nekem is meg kellett gondolnom egyetemistaként hogy melyik vonalat válasszam. Végül egy erősebb Wondowsos tablet lett belőle, a rendszer, az üzemidő és a hordozhatóság miatt.
Feltűnhet a Windows mint érv. Nos, ha csak nem anglisztikára jár valaki, előbb-utóbb (ink. előbb) találkozni fog olyan specifikus programmal v. programokkal amik csak Windowsra vannak meg, így csak szivatja saját magát. Jegyzetelni egy tollat támogató tablettel lehet hogy lehet (nekem is volt de a füzet még mindig kényelmesebb) de Office meg alap dolgokon kívül szerintem az oktatásban minden másra kényelmesebb egy Windowsos vagy Maces rendes laptop. Játszani órán meg ott a teló (ja, csak hogy ne is említsem melyik platforma van a legtöbb rendes játék..).
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest