- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maegoss
tag
Egy szóval se mondtam, hogy nehéz a feladat, sőt. Én csak arról beszéltem, hogy más, hasonló cégek sokkal nagyobb értékű tárgyat szoktak kisorsolni egy nyereményjáték során. Én a StarKing helyében minimum egy 8GB-s iPod Nano-t vagy neadjisten egy 8 GB-s iPod Touch-ot sorsoltam volna ki.
-
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Ha kevésbé vagy jó matekos, akkor összesen húsz perced fog rámenni a négy feladvány megoldására. Ha jó vagy (vagy használtál már számológépet) és gyorsan netezel, akkor mondjuk tíz perc. De nem muszáj játszani, tényleg, felnőtt emberek vagytok, eldönthetitek és el is tudjátok dönteni, hogy mit akartok és mi éri meg.
(A te hozzászólásodra nyomtam a választ, de nyilván nem személy szerint neked szól, amit írtam.)
-
hesszan
aktív tag
Váltsuk át órabérre!
mennyi ideig tart ezt kiszámolni? Kis googli meg weblapböngészés. Mivel még nem csináltam meg pontosan nem tudom, de sztem 30 perc alatt meg kéne hogy legyen. 4feladvány*30perc az két óra. Nem tudom ki mit dolgozik, de nettó 8e ftos órabér sztem nagyon nem rossz. ki meg nem nyert annak teljesen mind1 hogy mi a díj, bukta a ráfordított időt. -
gerilee
aktív tag
Pedig pont azt tetted. És nem csak a nyereményjátékot, de a Mobilarena szerkesztőinek nem kevés munkáját, a Starking felajánlását és az összes játékban résztvevőt leszóltad.
Itt nem a nyeremény nagysága számít, hanem a játék és a szórakozás. Sokan akkor is megcsinálnánk a feladatokat, ha a nyeremény a Mobilarena stábja által kiosztott barátságos vállveregetés lenne. -
m@xsys
senior tag
Korán van még nekem ehez
A f..szom se számolgat.
Jó játékot! -
Azt hittem mist valami differenciál egyenlet megoldása jön, úgy kiírták, hogy matematika tudás kell
-
Maegoss
tag
Nem akarom leszólni a nyereményjátékot, de tényleg egy 16990 HUF-ba kerülő 2GB-os ezüst iPod Shuffle-ért (lásd StarKing weboldal) kell négy feladványt is megoldani, amit ráadásul csak egy ember nyerhet meg? Persze ismerem az idevágó mondást ("aki a kicsit nem becsüli az a nagyot nem érdemli"), de azért lehetett volna valami értékesebb cucc a főnyeremény egy négy fordulós játéknál. Vagy lesz még több StarKing-es nyereményjáték?
-
BloodyEddie
őstag
Ezekszerint nem feleslegesen tanultam...
-
GALARDO
addikt
Szóval erre jó a matematika.
-
plus44
veterán
"A játék során jellemzően a StarKing oldalán kell majd keresgélni olyan kis információmorzsákat, melyekből aztán összeáll majd a végső megoldás. A feladatok (négy darab) egy-egy kizárólag számokból álló kódsort fog rejteni, melyekkel az utolsó, negyedik feladatban leírtak szerint kell majd valamit csinálni, hogy összeálljon a végső megoldás; aki ezt először írja majd be a negyedik feladat kapcsolódó fórumtémájába, az nyer. A játék pénteken lezárul, az utolsó feladat megjelenésének időpontja a harmadik feladatban szerepelni fog, igaz, nem pontosan, de egy rövidebb időintervallumot megadunk; mindezt azért tesszük, hogy a szoros időbeosztással dolgozó olvasóink is esélyekkel indulhassanak a játékban."
(idézet a szabályzatból, amit el kellene olvasni!)
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Hogy tudok nevezni? Hova kell küldenem a megoldást?
-
mitya221
tag
ment pü
-
Gaborz1
senior tag
pü elküldve
-
plus44
veterán
Ment pü!
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Az első pár megfejtő privátban küldje el nekem a megoldást, csak hogy lássam, hogy nem rontottuk-e el a feladatot; válaszolni senkinek nem fogok, de előre is köszönöm! Tényleg csak pár embert szeretnék látni, úgyhogy aki ezt a blogot 20 perc elteltével olvassa, az már ne írjon, addigra biztos lesz megoldás mástól! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Crucial 240GB SSD eladó
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest