- Mobil flották
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NathanCullen
senior tag
Esetleg nem írsz egy nagyon rövidke cikket az új MPB 13-ról, ha lesz időd Bocha? Nem tudom mennyire idevaló dolog, de jobb egy olyan személytől hallani a benyomásokat akit "ismer" az ember.
Az előző generációs 13-as is nagyon bejött, de sajnos zavar az ár / teljesítmény aránya az MPB-nek. Ár / minőség az teljesen rendben van, viszont még USA-ból rendelve is sok ,de megéri. Csak belegondolok, hogy fele annyiért megkapná az ember ugyanazt a teljesítményt... Így pazarlásnak érzem, mert még ott vagyok, hogy sokat jelent 1-200 ezer, amúgy megvenném, csak ki kell várni a megfelelő pillanatot
Az ember életérzést, minőséget vesz és tényleg könnyebb vele minden, már ha ért az ember hozzá. A sok fikázó ezt nem fogja fel és ezért osztja az észt. Nem a teljesítményt kell nézni (sajnos még én sem tudok teljesen elvonatkoztatni), meg, hogy fut-e a Crysis. Ezért is nem hirdeti magáról az MPB, hogy mi van benne, és ezért nincs tele ragasztgatva matricákkal. Egy átlag gép: Intel, nVidia, Optimus, Energy Star, Windows, reklám matricákkal van teleragasztva.
-
Black Dragon
addikt
Mellesleg neked mi a véleményed Bocha, érdemes lenne Mac miniről Macbook Air-re váltani? Tudom nem pont ebbe a témába illik, hisz iPad vs Macbook Air van, de gondolkodom rajta, és szeretnék egy hozzáértő embert kérdezni.
Tudom van több fajta tipus, de most csak magát a váltást kérdezem, a belsőségekre most nem gondolok.
-
Ezer örömmel. Például OPlayer HD, CineXPlayer, yxplayer.
Ebből az elsőt vettem meg és használtam is amíg megvolt az iPad, az iPhone-os változatát pedig nap mint nap használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hosszabb bemutatót kapott a The Blood of Dawnwalker
- PlayStation 1 / 2
- Videó stream letöltése
- Magyar az űrben
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest