- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
imisomogyi
aktív tag
Azért szerintem korántsem objektív dolog a túlárazott. Egy ,,milliomos embernek sosem fog egy 10000 ft-os termék drágának tünni. Ha most szigorúan nézed a dolgot, tényleg találsz a piacon fele ennyiért, ilyen minőségben szóló terméket. Ennek tudatában ez túlárazott.Viszont abban egyet értek, nem biztos, hogy ami neked drága az nekem is, és fordítva.
-
imisomogyi
aktív tag
Ez egy teljesen egyszerű dolog. Figyelembe veszem a pénztárcámat, a termék fontosságát az életemben, valamint összehasonlítom harmad, na adj Isten ötödárú termékekkel, és eldöntöm, ez sok vagy kevés. És persze tudom az szigorúan szubjektív, de pont ezért írtam az első hsz-em után, hogy SZVSZ.
-
imisomogyi
aktív tag
Csak szerintem vannak túlárazva a termékek? 10e pár száz forintra azt mondjuk olcsó?
Egyszer vettem Sennheiser fejhallgatót, azt hiszem 3m kábellel van. 5e ft-volt. És teljesen meg vagyok vele elégedve. Persze nem vagyok white fülű, és tudom, hogy van ellenérv bőven, de szerintem 10e ft egy fejhallgatóért akkor sem kevés.
SZVSZ
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged