- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jarlax
tag
Sony XM4-et hallgatok jó ideje, és nem rég volt szerencsém a tesztelt fülest kipróbálni egy haveromnál. A Sony több mint egy éves, de az Airpods II még most se tudja semmiben lenyomni, csak az ára magasabb.(60 K-ért vettem a Sonyt újonnan) Ha kinyitom a dobozt ez is rácsatlakozik azonnal a telóra, nem is kell a telefonhoz érnem ha léptetni kell a zenét, vagy ki-be akarom kapcsolni az ANC-ot. Tökéletesen hallanak telefonálás közben és én is rendesen hallom a másik felet. Akkor mik azok a rohadt fontos szoftveres megoldások, ami bármiben is a Sony fölé helyezi ezt a terméket? Csak az hogy Apple? Egy túlárazott műanyag vacak...Amúgy csak mellesleg megjegyzem, mindkettő füles nagyon messze van egy rendes zsinóros HiFi fejhallgatótól vagy komolyabb fülhallgatótól. Arra tényleg jók ezek a TWS-ek, hogy utazás közben elüsse az időt az ember és ne gabalyodjon az bele a zsinórokba (ezért van nekem is), de minőségi zenehallgatásra nem alkalmasak.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest