- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyberius
aktív tag
Bocsánat, ha valakinek felborzoltam a tollait
Ha megnézitek a kapcsolódó cikkeket, ebből hír volt egymilliárdnál (ami még érthető, kerek szám, ünnepeljünk), másfél milliárdnál és most kétmilliárdnál. Nem az Apple-lel van a bajom, ha jól csinálják, legyenek sikeresek, ha sok pénzem lenne, tán még részvényt is vennék, és akkor igazán örülnék, hogy jól megy a verkli
De nem látom be, hogy miért kell minden félmilliárd eladott alkalmazásnál hírt csinálni belőle? Ennek erősen rejtettmarketing-íze van, amit nem tételezek fel a Prohardver lapcsaládtól, úgyhogy csak azt tudom elképzelni, hogy valami szerkesztőségi Apple-fanboy nyomja ki ezeket a híreket. Márpedig a fanboyizmus szánalmas, lett légyen az Apple, vagy bármi más. Ha a Sony Ericsson sokadik ugyanazt tudó kockatelefonját ugyanúgy fényezné az oldal, akkor is rákérdeznék, hogy ez már megint miafene (pedig ha valaminek rajongója vagyok, akkor az a K800i-m), ahogy azt sem hagytam szó nélkül, hogy a Nokia már a sokadik faceliftelt 2630-at adja el új modellként. Úgyhogy nyugodtan kiáltsatok ki Apple-fikázónak, nem igazán érdekel, mert nem vagyok az
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest