Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tyberius

aktív tag

válasz plus44 #24 üzenetére

Bocsánat, ha valakinek felborzoltam a tollait :D Ha megnézitek a kapcsolódó cikkeket, ebből hír volt egymilliárdnál (ami még érthető, kerek szám, ünnepeljünk), másfél milliárdnál és most kétmilliárdnál. Nem az Apple-lel van a bajom, ha jól csinálják, legyenek sikeresek, ha sok pénzem lenne, tán még részvényt is vennék, és akkor igazán örülnék, hogy jól megy a verkli :D De nem látom be, hogy miért kell minden félmilliárd eladott alkalmazásnál hírt csinálni belőle? Ennek erősen rejtettmarketing-íze van, amit nem tételezek fel a Prohardver lapcsaládtól, úgyhogy csak azt tudom elképzelni, hogy valami szerkesztőségi Apple-fanboy nyomja ki ezeket a híreket. Márpedig a fanboyizmus szánalmas, lett légyen az Apple, vagy bármi más. Ha a Sony Ericsson sokadik ugyanazt tudó kockatelefonját ugyanúgy fényezné az oldal, akkor is rákérdeznék, hogy ez már megint miafene (pedig ha valaminek rajongója vagyok, akkor az a K800i-m), ahogy azt sem hagytam szó nélkül, hogy a Nokia már a sokadik faceliftelt 2630-at adja el új modellként. Úgyhogy nyugodtan kiáltsatok ki Apple-fikázónak, nem igazán érdekel, mert nem vagyok az :)

Új hozzászólás Aktív témák