- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
Azért ez az alacsony hardverigény erős túlzás... A múltkor próbáltam a T-ben egy Firefoxos Alcatelt, hááát... elég csúnyán akadozott és baromi lassú volt. Lehet azóta javították, bár nem hiszem. Jelenleg egy full értelmetlen próbálkozás, senki sem fogja megvenni, hiszen ott a droid és ios, amik sokkal jobban futnak és több rájuk az alkalmazás.
-
törölt tag
Persze, hogy nem ugyanaz az ember készíti. De ez szinte mindegy az eccerű user szempontjából. Mint ahogy a Samut sem ugyanaz készíti, mint a Sony -t. De az alap usernek droid, az droid. Google -nél sem mindenki az Androiddal foglalkozik, de ettől még a Google -t szidják, nem csak az Androidos fejlesztőket. Teljesen megértem a globális piaci irányvonalakat, de én szándékosan Európát írtam, mert az indiai igények annyira nem érdekelnek. Ha a Mozillának nem lenne fontos Európa, akkor nem nyomulna itt. Viszont itt nem lehet csak legalsó kategóriával jó pozícióba kerülni. Magasabbak az igények. Kellenek a jobb hardverelemek és a nagyobb és igényesebb szoftverkínálat. Valamint itt vannak helyi pénztárcával megfizethető készülékeket kínáló versenytársak. Nem elég olyat összerakni, ami működik, hanem vagy általánosságban, vagy vmi lényeges dologban jobbat kell produkálni, mint amit ők tudnak.
-
törölt tag
Akkor megpróbálom másképp. A Droidos böngészőt nem ugyanaz a Mozilla készíti, mint az OS -t? Európában mégis, honnan akaszt le új felhasználókat? Akiket érdekelhet ez az OS, azoknak a döntő többsége használt már vmi más platformú okostelót és nagyon sanszos hogy nagy százalékuk Androidod. Csak úgy lehet beférkőzni ide, ha olyat ad az embereknek, amire igényük van és máshol nem kapják meg. Mi ilyet tud a Firefox OS? Lássuk tisztán a valós helyzetet! Ha a Facebooknak lenne dedikált készüléke, az nagyobb eséllyel indulna, mint a Firefox OS. Mi az, ami ismert és lehet rá építeni? A böngésző. Sztem nem kérdés, hogy azokon a mobilplatformokon, ahol jelen van, a Firefoxnak a legütősebb böngészőt kéne letennie az asztalra. Szted nem merül fel Ecccerű Gedeon user fejében, hogy ha egy olyan tapasztalattal rendelkező szervezet böngészője, mint a Mozilla, nem képes arra, amit bármelyik másik, hozzá képest pelenkás korú böngésző csípőből kezel, akkor hogy lenne képes ugyanez a szervezet egy penge OS -t összehozni?
-
törölt tag
Talán csak annyi a köze, hogy az egész OS a böngészőből indult és azon alapul. Szerinted a Firefox OS -en milyen böngésző fut? IE? A kérdések egy része érvényes arra is. A másik része az lehet, hogy Android specifikus, de ha szerinted nem egy Firefox stand, vagy Firefox rendezvény a megfelelő hely a feltevésükre, akkor mégis, mi? Arról a részéről nem is beszélve, hogy szerinted hogyan könnyebb egy másik OS -ről átcsábítani felhasználókat egy olyanra, amit a másikon is használható böngésző fémjelez? Szerintem úgy, hogy a másik platformon ismerik és szeretik azt a böngészőt. Aki szerint szar a Firefox böngésző egy másik mobil OS -en, az elfogultság nélkül fog tekinteni a Firefox OS -re?
-
kolosanyi
veterán
Persze ettől még nem lesz olyan a droid, mint a WP és nem is kapsz szifont annyiért, mint egy középkategóriás Lumiát, amivel már abszolút elvan kompromisszumok nélkül az ember, legalábbis én mindenképp.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűnyíró topik
- Renault, Dacia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- XPEnology
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest