Hirdetés
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
vehement69 #9 üzenetére
a Pré biztos nagyon drágán fog kezdeni. itthon én is olyan 180ezer környékére tippelném.
az M8-at lehet kapni február 18 óta hivatalosan, a weblapjukról lehet rendelni is (bár ahogy elnézem csak Kínába szállítanak).
-
vehement69
senior tag
szvsz a Pré ára kb másfélszerese lesz az iPhone 3G-ének. Viszont meg is ér annyit!
Egyébként M8-cal mi van?
(vagy mi a neve a Meizu csodának)
-
Ricardo
titán
Jól hangzik. Remélhetőleg az átalakulás után nem kerültek rá korlátok, pl kékfog...
-
törölt tag
válasz
bolondember #6 üzenetére
mondjuk engem a szolgáltatói kedvezmény nem érdekel, mert nem a vodánál vagyok. meg amúgy sem itthon venném meg, hanem valószínűleg HK-ban, vagy a környékén. azért még vetélytárs jöhetne
-
bolondember
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz
bolondember #4 üzenetére
igen, pont a Pré-n gondolkodom én is, de gyanítom, hogy az valami iszonyat magas áron kezd, ha lesz GSM verzió... a Magic meg amúgy is EU-ba jön először, talán hamarabb lesz elérhető, nem is kevéssel.
illetve az az új Motorola elgondolkoztat még... bár lehet, hogy kamu. vagy csak simán rossz -
törölt tag
válasz
bolondember #1 üzenetére
szívemből szóltál
én drukkolok a kis gyártóknak, de a HTC-nek is nagyon. remélem jól megszórnak minket androidos telefonokkal!
-
hemaka
nagyúr
válasz
bolondember #1 üzenetére
Legalább lesz miből válogatni.
-
bolondember
MODERÁTOR
eljutottunk oda, h a kis gyártóké a jövő, képesek "innoválni", míg a nagyok kevésbé?
ígéretes! (de csakazértis HTC Magic
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A SIM Technology az egyik VGA kijelzős mobilján Androidra cserélte a Windows Mobile rendszert.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest