- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Új fotókon a OnePlus Open 2 alapját adó Oppo Find N5
- Nagyot mentek a Xiaomi tabletek 2024-ben
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
vehement69 #9 üzenetére
a Pré biztos nagyon drágán fog kezdeni. itthon én is olyan 180ezer környékére tippelném.
az M8-at lehet kapni február 18 óta hivatalosan, a weblapjukról lehet rendelni is (bár ahogy elnézem csak Kínába szállítanak).
[ Szerkesztve ]
-
vehement69
senior tag
szvsz a Pré ára kb másfélszerese lesz az iPhone 3G-ének. Viszont meg is ér annyit!
Egyébként M8-cal mi van?
(vagy mi a neve a Meizu csodának)
[ Szerkesztve ]
I am cancer in your bones
-
Ricardo
titán
Jól hangzik. Remélhetőleg az átalakulás után nem kerültek rá korlátok, pl kékfog...
-
törölt tag
válasz
bolondember #6 üzenetére
mondjuk engem a szolgáltatói kedvezmény nem érdekel, mert nem a vodánál vagyok. meg amúgy sem itthon venném meg, hanem valószínűleg HK-ban, vagy a környékén. azért még vetélytárs jöhetne
-
bolondember
MODERÁTOR
az az igazság, h én nagyon szívesen vennék egy qwerty-s gépet (pölö T-Mobil G1 - bár kevésbé lenne ronda
), de ahogy Te is mondtad, szvsz a Pré JÓVAL az almafón kezdőára felett fog nyitni..
És ugye a Magic-ra lesz (elvileg) szolgáltatói kedvezmény...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
törölt tag
válasz
bolondember #4 üzenetére
igen, pont a Pré-n gondolkodom én is, de gyanítom, hogy az valami iszonyat magas áron kezd, ha lesz GSM verzió... a Magic meg amúgy is EU-ba jön először, talán hamarabb lesz elérhető, nem is kevéssel.
illetve az az új Motorola elgondolkoztat még... bár lehet, hogy kamu. vagy csak simán rossz -
törölt tag
válasz
bolondember #1 üzenetére
szívemből szóltál
én drukkolok a kis gyártóknak, de a HTC-nek is nagyon. remélem jól megszórnak minket androidos telefonokkal!
-
hemaka
nagyúr
válasz
bolondember #1 üzenetére
Legalább lesz miből válogatni.
mudi︎️ • Fuji GFX 50s/35-70/110 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
bolondember
MODERÁTOR
eljutottunk oda, h a kis gyártóké a jövő, képesek "innoválni", míg a nagyok kevésbé?
ígéretes! (de csakazértis HTC Magic
)
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A SIM Technology az egyik VGA kijelzős mobilján Androidra cserélte a Windows Mobile rendszert.
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco X7 Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco X7 Pro 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Z Flip 5
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest