- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
Következetlen ez a dolog, én rengeteget szórakoztam azzal, miként tud visszajönni a magyar nyelv. Egy ideig az volt megoldás, hogy törölni kellett a Google alkalmazás adatait, és nem szabadott rányomni a Google Assistant menüpontra. Az rontja valahogy el. Mindaddig, amíg arra nem nyomtam rá, jó volt. Aztán későbbi frissítéseknél megint változott valami, és azóta nekem nem jött vissza a magyar hang. Mostanában még inkább erőlteti az Assistantot, és hiába van kikapcsolva, nem érti meg magyarul a címet. Érthetetlen, hogy miért ennyire csökkent képességű fejlesztők dolgoznak a Google-nál, akik képtelenek azt megoldani, hogy ha egy adott ország nyelvén nem működik az Assistant, attól még a hang alapú diktálást lehessen használni.
Egyébként akinek ez problémát okoz, javaslom az AA Speach to Text alkalmazást, azzal lehet magyarul diktálni az Android autóban, illetve még névjegy is hívható. Fent van a Play store-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egyéni arckép OFF
- Léghűtés topik
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- SSD kibeszélő
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest