Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• repvez

addikt

tud valaki segíteni nekem , hogy mi lehet a probléma ha nem ismeri fel a telefon azt, hogy rá lett dugva kábelen a kocsira?Amiota lecseréltem a telefonomat nem tudom használni az android autot .
    A régi telefonommal egy xiaomi mix2s és a bátyám mi10 telefonjával simán megy ugyan azzal a kábellel.
    Probálkoztam más az uj telefon kábelével is semmi változás nem lett.
    A legujabb február 14es kiadásu AA lett feltelepitve és a telefonon is most februárban lett uj rom a hyper os 2.02, de az elözö hyper os 1.0.12 vel se ment.

A régebbi telefonokon még android 12 volt azokkal ment.

Egyébként egy POCO F6 512mb telefon és egy 2017es opel indignia lenne amivel használnám, sajnos vezeték nélkül nem lehet kapcsolodni android autoval.

BT-on keresztül csatlakozik a telefon a kocsihoz és spotify-t le is játsza a hanghivások rendben mennek . és a kábellal tölti is a telefont, csak épp az android auto nem ismeri fel .
    Van valami speciális kábel tulajdonság aminek meg kell felelni hozzá? ha igen mi az és melyik az a kábel ami biztosan tudja, illetve ,hogy van e valahol valami rjtett beállitás ami kellhet hozzá vagy legalább egy diagnosztika, hogy mi nem tetszik neki.

Új hozzászólás Aktív témák