Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
tud valaki segíteni nekem , hogy mi lehet a probléma ha nem ismeri fel a telefon azt, hogy rá lett dugva kábelen a kocsira?Amiota lecseréltem a telefonomat nem tudom használni az android autot .
A régi telefonommal egy xiaomi mix2s és a bátyám mi10 telefonjával simán megy ugyan azzal a kábellel.
Probálkoztam más az uj telefon kábelével is semmi változás nem lett.
A legujabb február 14es kiadásu AA lett feltelepitve és a telefonon is most februárban lett uj rom a hyper os 2.02, de az elözö hyper os 1.0.12 vel se ment.A régebbi telefonokon még android 12 volt azokkal ment.
Egyébként egy POCO F6 512mb telefon és egy 2017es opel indignia lenne amivel használnám, sajnos vezeték nélkül nem lehet kapcsolodni android autoval.
BT-on keresztül csatlakozik a telefon a kocsihoz és spotify-t le is játsza a hanghivások rendben mennek . és a kábellal tölti is a telefont, csak épp az android auto nem ismeri fel .
Van valami speciális kábel tulajdonság aminek meg kell felelni hozzá? ha igen mi az és melyik az a kábel ami biztosan tudja, illetve ,hogy van e valahol valami rjtett beállitás ami kellhet hozzá vagy legalább egy diagnosztika, hogy mi nem tetszik neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest