- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
Igen, kis késéssel már én is informálódtam, hogy úgy néz ki nem lesz hivatalos 2.2 a jelenlegi palettára. Ergo nem szenvednek a SE felület implementálásával. 2.1.x verziós frissítéseket kapunk.
(Erről tuti hétfőn vezető hír lesz a mobilarénán hétfőn, de arról vajon lesz-e hír, hogy mégsem olyan lomha az az Xperia Play...)
A fikagépeknek meg csak hajrá, szapuljátok csak a 2.1-et.
Használhatatlan egy cucc mi?Jadro: kicsi szivem.
Direkt írtam, hogy a nemzetközi (i) gyári független modellek mindegyike 2.1-et futtat.
Tehát, az X8 is hivatalos 2.1-es. A telenor totojázik, de a fikagépek szerint ez is a SE hibája. Mint minden. -
mrlujoak
veterán
...és pont ez a ''nem a gyorsaságáról híres'' gyártó tudja azt, amit pár nagy gyártó nem, miszerint úgy lépett a SE 2011-be, hogy nincs 2.1 verziószám alatti, abszolút elavultnak tekinthető nemzetközi (i) gyári független modellje. (!)
2011 Q1-ben meg már 2.3 /aztán 2.4/ jön.
Lesz még egy utólagos 2.2 es frissítés a mostaniakra, csak a memória/UI átdolgozása miatt az abszolút új modellekkel párhuzamos a fejlesztés. (a 2.1.x finomításokról nem is beszélve. X10-re a napokban jött ki egy újabb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest