- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
#16820480 #12 üzenetére
Direkt teljeset raktam fel, nehogy átöröklődjön valami probléma, ami nem bug, csak probléma... mindegy, alig aludtam.
Lehet csak megszokás ez a főzött ROM.. egyedi ROM, akkor az lenne a neve? Vagy minek hívják azokat a CyanogenMod-okat? Ja... persze, CyanogenMod a nevük.. jól van.
Amúgy stabilabbak? A leírás szerint annak szánták, de ezt ugye a WM-nél is tapasztaltam, mégis mindig annál jött elő valami, amit nem vettek figyelembe, mint hogy elkéstem a munkahelyemről az óra előreállításánál, mert nem állt előre, hiába volt még az internetes szinkronizáció is.De majd még utána olvasgatok a témának, hátha csak elsiklottam valami felett, vagy egy béta szerűséget töltöttem le véletlenül..
-
Rickazoid
addikt
válasz
Rickazoid #10 üzenetére
Ja, és a Media Gallery totálisan lefagyasztja az egész rendszert, ha csak elindítom. Ahhoz képest, hogy mennyire felajnározták ezt a frissítést, hemzseg a BUG-októl (minden program lefagy minden harmadik indításkor, akadozik az egész, véletlenszerűen kikapcsol a billentyűzet háttérvilágítása.. ez pont elég) és sokkal kevésbé stabil, mint a 2.0-ás.
Megjegyzem a hivatalos németet töltöttem le, nem valami főzött ROM-ot. -
Rickazoid
addikt
válasz
foregister #7 üzenetére
A 2.0.1-essel én nagyon megjártam, random újraindult a telefonom egy óra alatt 3-4 alkalommal is.. muszáj voltam felrakni a 2.1-est, még a hivatalos megjelenése előtt, egészen pontosan 3 órája. Eddig minden ok vele, bár egyszer már ez is újraindult.
Egy picit ez aggaszt, más nem tapasztalt ilyesmiket?
És mintha egy 20 MB-tal kevesebb lenne az átlag szabad RAM.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest