Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz ThorsHUN #54 üzenetére

igen, ez sajnos így van, mivel a legtöbb ember az engadget egyáltalán nem szolíd kommunikációját látta csak (mivel az a site erősen almadrukker, ezért minden egyes meizu hírben el kellett süssék, hogy gagyi másolat, és nevetséges a cég a sok késéssel). persze, értem én, nekik "a nagy amerikai termék" kell, amit lehet isteníteni a kitalálójával együtt. na mindegy...

remélem én is, hogy tényleg működni fog rendesen a cucc, és nem késik (sokat). illetve ha ők azt mondják, hogy menni fognak az alkalmazások, akkor menni fognak. nem szokott a levegőbe nyilatkozni funkciókról a ceo. :)

törölt tag

válasz mrlujoak #52 üzenetére

persze, de most október a hivatalosan bejelentett dátum, tehát ehhez képest (még) nem csúsznak. tudom, hogy az M8 sokat késett, de gyakorlatilag akkor írták meg a rendszert nulláról, nulla tapasztalattal, illetve a hardvert is hasonlóan kellett összevadásszák hozzá. voltak is hibák bőven eleinte, illetve például csak fél évet azért csúsztak, mert a wifi miatt nem kaptak hálózati engedélyt... azért a második modellnél már biztosan okosabbak lesznek sok szempontból, és bár nem azt mondom, hogy biztos vagyok benne, hogy nem csúsznak, de ezzel viccelődni szerintem elég kicsinyes. főleg hogy amikor megérkezett, akkor az egyik legjobb ár/érték arányú telefon lett hirtelen a piacon... (és ez igaz lesz az M9-re is, a maga ~75 ezer forintos kisker nyitóárával)

törölt tag

válasz ThorsHUN #46 üzenetére

igen, nekem is furcsa volt, hogy 2:1-es felbontás lenne, de közben javították a forrásban.
    amúgy a cég fejlesztői azt nyilatkozzák folyamatosan, hoyg halál mindegy a felbontás, teljesen jól mennek rajta az androidos programok, és teljesen mindegy a felbontás. ez valahol igaz is, mert ha normálisan írnak meg egy programot, akkor nem kell "támogatott felbontásnak" lennie, hanem tudja skálázni magának. de eredetileg még úgy volt, hogy 720x480-as felbontást kap, mint az M8, de aztán később változtatták meg. ahogy az android 2.1-et is 2.2-re. nem tudom amúgy ez mennyire jó dolog, és mennyire reális, de majd meglátjuk mikorra készülnek el vele. én bízom azért a fejlesztői csapatban, mert elképesztő dolgokat vittek végbe egy maroknyian az előző modellen is, olyan okosságokat pakoltak bele, ami a mai napig hiányzik minden más telefonból.

mrlujoak: az az eredeti kiadási dátum volt, túl régi cikket olvasol... jelenleg október a célkitűzés. de most jöjjek azzal, hogy mennyit szokott késni az SE vagy a Nokia a felső kategóriás telefonjaival? pl. mikorra is lesz 2.1-es update az X10-re? addigra ez megjelenik 2.2-es rendszerrel, és egy sokkal jobb GUI-val.

törölt tag

According to forum posts by Meizu CEO Jack Wong, the new M9 will come with a custom interface running on top of Android 2.2. He also talked about M8FE and M8RE to M9 replacement program but it is currently unclear how it would work and if international users could apply for the price discount. JW announced all Android software should work on the M9, except a few games which require a trackball. The M9 will have a different WLAN module than the M8 and it's now also confirmed the screen resolution will be 960x480.
    Release date is still planned for October.

A Meizu cégvezetője, Jack Wong egy fórumbejegyzésben tette közzé, hogy az M9 a Meizu saját kezelőfelületével fog érkezni Android 2.2 alapokon. Szintén említést tett az M8FE és M8RE csereprogramról, de egyelőre nem tiszta, hogy az külföldi vevők is részesülhetnek-e az árkedvezményben. A cégvezető szerint a legtöbb android alkalmazás futni fog az M9-en, kivéve néhány játékot, amiknek szüksége van trackball-ra. Az M9 az elődtől eltérő WLAN modult kap, és szintén megerősítést nyert, hogy a kijelző felbontása 960x480. A piacra kerülés tervezett dátuma továbbra is október.

(forrás: meizume)

törölt tag

válasz ^Clown #39 üzenetére

nem is gondoltam, hogy téged ez megbánthat, de ha esetleg idetéved egy infópatikás, és olvassa, akkor még a végén bezsól, hogy ne rontsam a hírnevüket. :)

most ahogy nézem 1780rmb a 8 gigás verzió és 2080rmb a 16 gigás, ami 55 illetve 65 ezer forintra jön ki a jelenlegi pocsék váltási aránnyal. de hogy lehessen máshoz is mérni, a 8 gigás egy éve 2350-en indult, a 16 gigás pedig 2750-en. illetve én nyáron 2000-ért vettem a 8 gigásat. szóval most egész olcsó lett már, csa kpersze a forint vacak sajna.

törölt tag

válasz kaller1 #34 üzenetére

igen, nyilván ezért is váltottak, illetve váltanak rá. de megspórolhattak volna nagyon sokat, ha eleve azzal indulnak. ez kis cégeknél számít sokat főleg.

törölt tag

válasz HardRic #28 üzenetére

ájped az amerikai kiejtés. nem szeretek amerikaiul beszélni :B

^Clown: nem akarok senkit megbántani, de én nagyon nem alapoznék eleve arra, amit az infopatika ezügyben nyilatkozik... annak idején még azt is beígérték, hogy majd lesz M8, mert már megegyeztek a Meizuval, és így meg úgy. ehhez képest már akkor is a hivatalos források azt írták, hogy nem lesz külföldi forgalmazás. nos... :U szóval ennyi erővel én is meghirdethetném, hogy két hét múlva kapható. aztán rá lehet fogni a cégre, hogy dehát ők késnek. holott eleve szó sem volt róla, hogy hivatalosan akkor kiadnák...

kaller1: még egyelőre nagyon úgy nyilatkozgat a ceo, hogy megtartják mindkét platformot, de szerintem nem lesz elég erőforrásuk fejleszteni. ilyen szempontból rosszul jött az android a Meizunak, mert ha egy évvel később kezdik a projektet, akkor építhettek volna eleve arra is.

törölt tag

válasz ThorsHUN #26 üzenetére

ez a proci elvileg sokkal jobb a snapdragonnál. mondjuk konkrét teszteredményeket ne mtudok, mert kb még semmiben nincs ilyen, de valami olyasmit mondtak róla, hogy a snapdragon az nem tud HD anyagokat kezelni rendesen (1080p-t), míg az s5pc100 az viszi simán (ilyen, illetve ennek a lebutított változata A4 néven van az ipad-ban), és az s5pc110 pedig annál is erősebb valamivel. tehát ha jól veszem ki, akkor erőforrásokban az M9 ütni fogja az ipad-ot. erre rajta kívül úgy tudom, hogy csak a tegra2 képes még.

a hangminőség és multimédia szerintem továbbra is erős lesz benne, erre nagyon oda szoktak figyelni a Meizunál. még több kodeket ígértek, és újabb, jobb hangchip is kerül bele (valam itexas instruments, de pontosabbat nem tudok róla).

szóval a Desire-t üti könnyedén a leírások alapján, de azt se felejtsd el, hogy fél évvel utána fog megjelenni.

törölt tag

válasz plus44 #24 üzenetére

azt továbbra sem lehet tudni, hogy hogyan néz ki (illetve jelenleg szerintme még sehogy, mert csak egy developer board van belőle), ezek csak ilyen fan-made renderek.
    persze bízom benne, hogy megérkezik augusztusra, de ennek sajna nem látok azért sok esélyt. azért továbbra is asszem kérdés nélkül elcserélnéma Milestone-t egy androidos M9-re :D

törölt tag

válasz Lotusomega #14 üzenetére

szerintem továbbra sem fogja őket nagyon érdekelni, hogy itt (vagy úgy általában Kínán kívül) hogy és mennyiért szerezhető be. szóval gondolom ezen az áron fog indulni majd odakint a boltban, és akkor valemnnyi plusz költségért megrendelhető lesz idővel ebay-en.

törölt tag

válasz Lotusomega #4 üzenetére

azért az nem egy rossz megoldás, hogy az androidos marketről és a saját alkalmazásboltból is lehet telepíteni majd rá cuccokat. természetesen amúgy nem az alap android lesz rajta, hanem a Meizu saját GUI-ja.
    egyébként ezek elég fura infók, mert nem olyan régen még úgy volt, hogy nem lesz benne hdmi (mivel JW úgy gondolja, hogy nem igazán elterjedt/hasznos), illetve 720x480-as marad a kijelző. de majd meglátjuk, ha lesz valami kézzel fogható is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés