Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
x_o_n
veterán
válasz
Hurkaleves
üzenetére
egy időben én is igy voltam vele..csak ugye akkor meg jött az állandó vga csere...szinte mindig kevés volt a kraft..még mikor 5850 em volt..azt is kevés...pár havonta vagy ahogy jött kis plussz pénz rögtön csere felfele..
most vigan el vagyok az 5800k-val..sw-tor,diablo3,nfs,dirtcod,moha,civ5 stb...böven jó hozzá -
x_o_n
veterán
válasz
Hurkaleves
üzenetére
azért egy 7660d-vel elég sok mindennel lehet játszani is,a mostaniak közül is sokkal szépen elboldogul,a régiek meg szinte mind full grafikán megy.
igy inkább annak jó aki nem hc gamer hanem alkalmi játékos ,vagy éppen egy extra csendes gépet akar -
F34R
nagyúr
válasz
Hurkaleves
üzenetére
van 570k eseteben a 3,4 Ghz-rol 4 Ghz-ra emeli Turbo Core 3.0
-
miresz
veterán
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Igen,működik akkor is.
-
x_o_n
veterán
válasz
Hurkaleves
üzenetére
ez az elvérzés azért nem teljesen van igy,lásd támogatoptt programok,valamint a Llano nem annyira tunningolható valamint a Llano -nak voltak gyenge pontjai-napi felhasználás szinten amik a trinynek nincsenek...én nem bántam meg a cserét és simán pengébb,stabilabb érezhetően gyorsabb mint az a8 volt..na és az igp

-
atti_2010
nagyúr
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Máshogy is megteheted volna, amúgy a CPU ha a mhz-et nézed valóban nem nagy durranás de ha figyelembe veszed hogy nagyon jól húzható és 4200 környékén nekem úgy +10 FPS jön játékokban a Trinity javára (CPU) már nem annyira rossz, az IGP-ről meg nincs mit beszélni.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Hurkaleves
üzenetére
nekem aztán semmit, csak, hogy újabb, de nem jobb. Kaptunk +30% IGP-t lehet hogy neked mindegy de nekem kimondottan nem, a CPU meg eddig is jó volt most csak még jobb lett, amúgy kedvelem akik egyik generáció váltásról a másikra keresik a 100% növekedést, hát keressétek.
-
HeavyToys
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Ha utána olvastál, láthattad, hogy teljesen más architechtúrát használnak. Ezt az újat direkt magasabb órajelekre tervezték, szóval emiatt magasabb ez az érték. Nyilván nézd meg az adott fogyasztáskeretet, ott minden esetben gyorsabb mint az előd volt, akkor miért ne lenne fejlődés?
Kifordítom a dolgot: ha teszem azt, 1,4 Ghz-en hozná azt a teljesítményt de ugyan ennyi fogyasztással akkor azt jónak értékelnéd?
Az órajel már csak egy szám. Fogyasztás/teljesítményben javult, ez a lényeg.
-
Oliverda
félisten
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Ez mennyit számít és miért?
-
Oliverda
félisten
válasz
Hurkaleves
üzenetére
A Llano-t nem nagyon lehet stabilan 3.6-ra tuningolni, míg a Trinity a gyári turbóval megy 4,2 GHz-et.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Hurkaleves
üzenetére
A fejlődés az IGP-ben van a CPU így is több mint elég de a Trinity simán működik 4200 Mhz-en is és így már lehagyja a Llanot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i3-10100F Processor 6M Cache, up to 4.30 GHz
- Intel Core i7 9700 12mb 8core 4,7Ghz processzor
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest