- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Nem tudom a 10-20% milyen cikkből származik?
Kezdetben vala a rizsa a kilenceres sebességről, amiről tudjuk, hogy csak pár kritikus helyzetben jön elő, ezért nem vesszük komolyan.Volt egy kijelentés a 290X-ről miszerint a BF4-ben nevetség tárgyává teszi a Titant, ehhez szvsz a 20% nagyon kevés lenne.
Volt egy dia a prezentációban, miszerint HD7950(?) kettő darab 4K-ban stabil 60FPS-t tud max. beállításokkal BF4 alatt. Ki van zárva, hogy ha ez nem kamu adat, ne Mantle alatt tesztelték volna.
-
Komplikato
veterán
válasz
#35434496 #342 üzenetére
Szerintem csak a sejtelmes 290X vs BF4 vs Mantle vs Titan nyilatkozat mellékhatása. A fent részletezett teljesítmény adatok alapján nyilván se DX, se OGL alatt NEM fogja lelépni a Titant, mögötte fog lihegni.
De ha a Mantleből ki tudnak préselni +40-50%-ot BF4 alatt, akkor az ominózus állítás is igaz lehet. -
Komplikato
veterán
Amúgy csak én nem értem, hogy az R7-260X-en mi a halálnak van 2GB VRAM, amikor abból 1GB csak dísznek van rajta és ettől drágább 30 dollárral, mint a HD7790 1GB? Vagy a sima R7-260 lesz az 1GB verzió?
Techpowerup tesztből is csak az nem derül ki számomra, hogy mi van a TrueAudio-val?Egyébként miért halál biztos, hogy a 260X-en csak HDMI 1.4a-van? Mennyire lehetetlen implementálni a 2.0-át?
-
Komplikato
veterán
"- A HD7000-es széria már több mint egy éve ki tudná használni a Mantle (GCN) és DX11.1 technológiát (ha lett volna ilyen játék), továbbá ismeri az OpenGl 4.3-at, OpenCL, 1.2-t, Shader Model 5.0-át. Az R9 270X/280X nem tud többet."
Hümm. Nem a legújabb driverrel kapja meg az ÖSSZES GCN alapú GPU és APU az OpenGL 4.4 és DirectX 11.2 támogatást? Meg a MANTLE-t?
MANTLE-t meg előbb ki kellett fejleszteni és rá kellett venni pár fejlesztőt a használatára, mert sokat nem érne, ha most kidobnák és 1.5 évig, két generációval később (vagy se) lenne használva, nem?Egyébként én vagyok az egyetlen akit jobban érdekel az AMD TrueAudio és az, hogy pl. egy olcsó 260X mit mutatna alatta???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest