- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti_2010
nagyúr
Sajnos hiába minden fejlesztés ha az Intel abba öli a pénzét hogy ezeket meggátolja mert neki nem érdeke, mikor fogják már nézni a felhasználó érdekeit is, soha, majd akkor veszek én is valamit tőlük.
-
-
atti_2010
nagyúr
válasz
#35434496 #335 üzenetére
Nem erről van szó, használhatná az Nvidia is ha éppen érdekelné a felhasználók érdeke, de nem fogja mert más fontos neki gyorsan beszállt egy SteamOs programba ami buta felhasználói szemmel is hülyeség.
[B]milan18 Volt Nvidiam és egy nagy áruházban dolgozom mint javító PC -s területen és kipróbáltam jó pár Nvidia kártyát.
-
atti_2010
nagyúr
De ha figyelsz nem ugyan azzal de most nincs idom -kedvem részletezni, ha az AMD -nek bejön a Mantle az nézd már meg mekkora előrelepés lesz de sajnos a piac 3 fele darabolódik, vagyis lesz 3 platform AMD, Intel, Nvidia, PC fronton és ez mindenkinek jó de neked meg nekem nem, és most nézd meg mit kínál a Mantle API és döntsd el hogy mi a jó.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Forestgreen #124 üzenetére
Ne haragudj de mindenki tudta hogy jönnek az új VGA-k már hónapok óta, ilyenkor nem szabad vásárolni csak ha nagyon muszáj.
-
atti_2010
nagyúr
Valószínű hogy jövőre jönnek az új VGA-k kisebb csíkszelességen de jóval drágábban és szerintem ez lesz az új trend, hogy csíkszelesség váltás után jön 1-2 széria optimizált dizájn viszonylag olcsón majd az újabb gyártástechnológia de jóval drágábban ugyanis az a fejlődés ami eddig volt már nem tartható gazdaságosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- PlayStation 1 / 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest