- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
Hát pontosan itt erről van szó. Teljesítmény / GHz. Érdekes, hogy 8 mag 5GHz, annyi kb. mint 4 mag 3,5GHz.
Számítási teljesítményének jóval nagyobbnak kéne lenni mint egy 4770K 4,5GHz-nak. Ellenben nem az.
Ja és akkor még nem modntad, hogy 50W full terhelésen a procid.Még a TDP limitet sem éri el.
-
FatalEror
addikt
-
Speed®
titán
A teljesítmény még hagyján..abban a szegmensben, ahová érkezett, legalább lett végre alternatíva az intelhatereknek..de a fogyasztás sokadik olvasatra is a rossz vicc..kíváncsi leszek mikor jönnek az első kormos-foglalatos, netán VRM/FET rész bordázatán bacont sütögetős képek
Az ár külön kategória, nem ismer a magyar nyelv a vicc szóra olyan szintű fokozást, ami megfelelne..a LOLt meg nem szeretem használni :S Mindenesetre ennyiből simán kijön egy i7-2600@4GHz/Z68/8GB RAM félkonfig, ami gyorsabb is és feleennyit (se..max OCval) kajál..kár volt fizetni a mérnököket és etetni a trollokat ezzel a variánssal..de legalább jöhet pár újdonság procihűtés oldalon..lehet onnan is beszednek némi részesedést a keresletnövekedésért cserébe..maximalizált haszon
-
Apollo_21
addikt
Igazad van neked is és Neszójábe-nek is. Akinek csöpp kis esze van...legyen inkább kisebb pénztárcája az inkább Fx vagy Apu...és max nem 8x os simítást tesz rá hanem 2est vagy vmi...HC gamer fog csak i7et venni h verje másoknak magát..Aki ilyen Fx-et vesz annak vagy nemszámít a többlet fogyi..vagy brutál vizezés van úgyis...Vagy a 8magtól várja a csodát. Amit énis anno vártam a 4magostól...de látszik h még taposta senki ki annyira ezt a többszálas ösvényt h 2magnál több legyen normálisan használva...
Persze..ez így igaz is..énis affelé hajlok h legyen kisebb fogyasztás..és hogy jó ez az Apu-s út...
Csak arra reagáltam h kár belefeccölni egy Intelt órajelben verő vmibe ha a fogyasztás cserébe..egekig kúszik... -
Neszójábe
senior tag
"magasabb felbontásokhoz", "minél lejjebb veszed a felbontást"
Én nem beszéltem semmiféle magasabb, meg alacsonyabb felbontásról...
FHD-ről beszéltem végig.
Egyébként amit meg írsz, még jobban alátámasztja, amit igazából mondtam. Mindenki lesajnálja itt az AMD-t, mert nem versenyképes egy olyan szegmensben, amit itt közülünk szinte senki nem használ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest