- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lee56
őstag
válasz
Devid_81 #172 üzenetére
Bocsánat, nem lerázni akartalak, az csak egy általános jótanács volt.
Az igazsághoz mondjuk az is hozzá tartozik, hogy amióta megvették az ATI-t és rájöttek hogy egyszer majd az APU-k lesznek a világmindenség urai, azóta kb mindent e szent cél elérésének vetnek alá. Kicsit ezért is járt így a Bulldozer mint CPU, talán több lehetett volna belőle, ha nem kellett volna nekik egy moduláris könnyen módosítható, és skálázható architechtúra ami simán elfér az.egyre erősebb IGP-k mellett is egy APU-ban. De nemsokára meglátjuk beérik-e ez a "future is fusion" téma. Viszont ez a mesedéltán nem ide tartozik, úgyhogy off, off.
-
lee56
őstag
válasz
Devid_81 #169 üzenetére
Nem én intel-amd két cégről beszéltem, azt hittem te is
Mivel a VGA-piacon sem hiszem hogy ők (AMD) az elsők, olvass kicsit többet, művelődj.
(#168) Bingisz : És ha ebből nem is lesz olcsóbb, ott vannak a kistesók 8350-830 is pl, amikből nagy esélyel juthatsz a teszt főszereplőjéhez közel, sokkal olcsóbban, ezekre is gondoltam amikor azt írtam, amin fennakadtál.
-
lee56
őstag
válasz
Devid_81 #161 üzenetére
Gondolom nem nagyon ismered a két céget, hogy ezen meg vagy lepődve. Elárulok egy titkot, az Intel valamivel több lehetőséggel rendelkezik, de ne mondd el senkinek.
Ja és ennek ellenére, amikor Intel néha elkényelmesedett azért volt AMD is a toppon, minden tekintetben jobb processzorral az adott idő Inteles kínálatához képest.(#168) Bingisz : Még..
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- BestBuy topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kutya topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest