- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
válasz
Mercutio_ #69 üzenetére
Én meg épp ma jártam Mediamarkt-ban egyéb okokból, de végigfutottam a 10"-os gépeket... Volt vagy húszféle, mind Atom, Brazos egy sem. 15 colos volt egy. Szóval igen, nem csoda, hogy netbook terén nem hódít az AMD, ha csak jól informáltan és külön vadászattal található.
-
ddekany
veterán
"22 ezer forint az alaplap+cpu+vga harmas..."
De annyiért csakis pöcsköszörűs kivitelben! Mert ugye nem azért fogyasztanak ezek keveset, hogy passzív hűtést tegyünk rá vagy legalább jó lassabban forgó hűtést, nem... Hanem hogy minél kisebb bordát minél kisebb ventilátorral, nehogy a cucc fordulatszáma a nem hallható tartományba süllyedjen. De, 30e-ért rábasznak egy nagyobb alumínium darabot (passzív hűtés).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged