- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Bocsesz, de most baromira mellélőttél.
7éves voltam mikor az első gépemet kaptam és képzeld az egy 486 dx2 volt(93 ősz). Ennyivel kezdted előttem, és ha nem tűnt volna fel, te voltál az egyetlen hozzászóló aki ócsárolta a Barton-t meg a SocketA-t a saját user fail-ed miatt. Erről ennyit, nem off-olom tovább eme topikot. Ha valamit akarsz írd meg pü-ben.
-
D.Orion
veterán
Eme hozzászólásoddal be is bizonyítottad, hogy fingod sincs a Barton korról.
Könnyű volt őket lesarkazni <> Én több, mint 50 gépet raktam össze akkoriban csak Barton procival. Egyet se sarkaztam le, ezeken felül még több tucat gépet szedtem szét és raktam össze újrapasztázás céljából, egyik sem volt sarkazva. Rajta volt a gumitappancs, aki úgy le tudta sarkazni az egy nagy marha volt. Kb. annyira értett hozzá, mint te...
nem volt bennük hővédelem <> Az alaplapban volt, ha olyan sügér vagy, hogy kikapcsoltad, akkor így jártál.
A maradék pár sorodból is kiderül, hogy te egyáltalán nem értesz hozzá, szóval jobb ha meg se szólalsz.
Az AthlonXP-vel kezdett el terjedni nálunk az AMD, a Barton volt a csúcs. Aki nem akart kazán Prescott-ot, az Barton-t vett, mert kicsivel hűvösebb volt nála és a Prescott nyomában volt. A Northwood-od megette a Barton clock to clock-ban, szóval maradjál csak szépen csendben azt olvassál inkább utána. Informálódjál, hogy anno mennyi volt egy nforce2 ultra400 + Barton proci és mennyi az Intel verzió...
-
D.Orion
veterán
Bacsis most csalódtam benned.
Nekem is Barton-om van, de ilyen nyögvenyelős tuningot...
Nekem egy MBarton van, ami annyit tesz, hogy 2200MHz-et 1.6V-al viszi 11x200-as beállításokkal egy Abit AN7-ben(nforce2 ultra400 ez is). A gyári fesze 14x133@ 1.45V, ekkor "olyan 45W-ot eszik."
Ha gondolod a közeljövőben átadhatom tuningra, kíváncsi vagyok ebből mit tudsz kihozni. Van még 2x512/566MHz-es ramom is, de gondolom az nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- LEGO klub
- Renault, Dacia topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- iPad topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged