- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android szakmai topik
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexplo
őstag
Az elsődleges kérdés az ár, a másodlagos hogy LHR-es e
-
Wilks
aktív tag
válasz
Komplikato #4 üzenetére
Semmi értelme.Max a fogyasztása "kiemelkedő".Csak a szokásos pszichológia etetés üzleti célból.(ahogy a politikába szokott lenni).
-
tasiadam
veterán
Hulljon ram a bor de szerintem jobban nez ki mint egy FE kartya
-
fatpingvin
addikt
egészen tűrhető ára van... ennyiért erősen bekerült a látóterembe olyan szempontból hogy a következő szemeszterben szükségem lesz egy ML gyorsítóra és nem tudom mennyire fogok tudni vasat szerezni a cuccok alá.
-
L4mie
veterán
OZT MENNYIT HESSÖL?
-
lemusz
addikt
Úúúú de zavaró lesz ez az elnevezés. Egyik legelterjedtebb ssd mostanában a kingston féle A2000.
-
angyalpc2
aktív tag
válasz
Komplikato #4 üzenetére
ez ilyen kis irodai 3D-s kártya... megnézni pár dolgot egy 3D-s rajzon vagy 1-2 alkatrészt tervezni,
eleve LP kártya ,csodát nem kell várni tőle, de mégse egy integrált AMD vagy intel vga
-
Komplikato
veterán
Oké, de ennek így mi értelme? Úgy értem, hogy kb. bármi amiben érdemben használni lehetne VRAM függő. Ami itt gyakorlatilag nincs is. Amikor mondjuk egy RTX3090 3d scan összerakása közben maga alá hány out of vram üzenettel ... Márpedig azon "picit" több van.
-
keembo
tag
70W fogyasztáshoz 8 tűs csati? Azt hittem ennél a fogyasztásnál elég ami a slotból jön.
-
Z10N
veterán
https://videocardz.com/press-release/nvidia-announces-rtx-a2000-workstation-card-with-ga106-gpu-and-6gb-gddr6-ecc-memory
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest