Hirdetés
- Macrodroid
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
Wow, teljesen egyetértek azzal, hogy amíg nem próbáltad, ne ítélkezz.ez király!
Műkor facebookban linkre nyomok és bejön a dolphin, és mondjuk az egy 9gagos hd youtube és még az ajánlóban meg is nézek három másikat, akkor azért akármilyen is a cm11 ramkezelése,a facebook bezárul. Naez, nem -
axioma
veterán
Nekem pont a betoltes kozben tovabbolvasas a lenyeg, ot percnel tovabb nem erdekel, de pl. ha kep van benne (pl. boltban kivancsi vagyok a neten fellelheto egyeb arakra), akkor az lassu, kozben nyitnek me'g mas relevansnak tuno talalatokat. De lementeni semmi ertelme.
Persze nem ismerem az app-ot, me'g nem toltottem le, de jo hogy gondoltak erre az esetre. -
Lomha 8V
addikt
Ötletes, kipróbálom.

-
dsr
senior tag
Nekem nagyon bejön ez az app

-
dlaj
őstag
Egy jól sikerült egy mondat
: "Az app akkor kel életre, ha a felhasználó egy megérint egy linket valamely külső alkalmazásban, mely a böngészőben nyílna meg." -
nepeti
csendes tag
A javelin is ezt tudja, plusz az egy önálló böngésző.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nubelacorp.javelin -
axioma
veterán
Nekem tetszik az otlet, adok egy eselyt neki. En rendszeresen olvasok ugy, hogy megnyitom masik fulben aztan majd megnezem... es ugyis sokszor lassitott modban van a mobilnetem.
-
Ali G.
senior tag
ez mind szép és jó, csak épp nem ezt kéne csinálni, hanem normális böngészőt

-
SidCorky
őstag
Ha jól értem akkor ez hasonló mint a Facebook Messengerben a Chat Head, csak itt weboldalak nyílnak meg a buborékban?
-
SkiDev
őstag
Hasznos alkalmazás lehet, ha az ingyenes appokban felugorna véletlenül egy reklám miatt a böngésző... Szerintem

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Thin 15 B12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) AMD Ryzen 3 1200 4-Core 3.1GHz - AM4
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.11. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amugy most Z1C, de nem olyan regota.