Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ami a parancsindító kapcsolót illeti, szerintem több módon is megoldható. Úgyhogy a kérdés szerintem inkább az, hogy melyik a legalkalmasabb mód. Ehhez viszont tudni kéne, hogy pontosan mit (miket) szeretnél (mi jelenjen meg, mikor, hol, mit csináljon, stb).
A Taskokat én általában békén szoktam hagyni, de van néhány kivétel. Ilyen pl. a Tapatalk, ami sztem a használathoz képest túl sokat ébresztget. Ezért készítek egy ikont (pl. Play -en az alkalmazás ikonja screenshotból). Készítek egy parancsot, ami vár x percet, miután a Tapatalk kikerül a fókuszból, majd leállítja és letiltja, ha nincs épp fókuszban. Egy másik parancs pedig engedélyezi és indítja. Ez utóbbihoz rendelem a parancsikont, amit a launcherrel behelyeztetek a megfelelő alkalmazáscsoportba. Indításkor olyan, mint ha a Tapatalkot indítanám, de nem kell kilövögetni, mivel magától el sem tud indulni. Ezt a módszert csak egy tippnek, gondolatébresztőnek szántam.
Én kerestem/keresek automatizálható dual sim deaktiváló lehetőséget és nagyon örülnék annak az infónak! Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az E-Robot egy magyar fejlesztésű androidos alkalmazás, mely műveletek eseményekhez kötött végrehajtására használható.
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Külpolitika
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest