Hirdetés
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
zedok
őstag
Kiprobaltam tetszetos. OT-995el, CM rommal.
1. Az ekezetes betuket nem jeleniti meg.
2. A jatek hangerejet sehogy sem sikerult csokkentenem. Maximum kikapcsolni.
Hajra! Csak igy tovabb!

Szerk.: Ujrainditas utan mukodott a hangero allitas.

-
Foltin Bros.
csendes tag
Kedves Dantexx
1. Hiba javítva ha letöltőd az új patch-et akkor, már 40-es szint lesz a max.
2. Hiba magyar nyelvre vissza van állítva de sajnos, problémák vannak benne az ékezetekkel, valamiért az androidra portoló program néha megtalálja néha nem. Lehet magába az apportable-be van a hiba azért még nincs megoldva 100%-osan
3.Mivel a magyarba minden ingyenes , még a belső vásárlás is ezért úgy van megoldva ha rá kattintasz a Boss-választóban a potira , akkor levon valamennyi gem-et és ad potit minden fajtához. Ha ez nem működne akkor javítom . Addig is lehet ajándék csomagra költeni kb abból is annyi poti fog jönni.Köszönöm az észrevételeket.
Ha van játék élménnyel kapcsolatos észrevétel azt is szívesen várjukFoltin Bros dev.
-
dantexx
csendes tag
Sziasztok!
Az előző hozzászólásom után nagy örömmel vettem észre, hogy frissítés került fel a Play áruházra.
Le is töltöttem és és szerencsére megszűnt a kilépés utáni mentés probléma. (HTC One s)Azonban ezek után sajnos a következőket tapasztaltam:
1. a 10. pálya után nem lehet tovább vinni a karaktert, nem ad pontot a győztes csaták után, a 10. szint elérését követően az van a fejlődési "csíkra" kiírva, hogy "max."
Mind a két elérhető karakterrel kipróbáltam, ugyanaz a helyzet.Újratelepítettem, akkor is. Tehát itt meg is állt a játékmenet.2. A játék a frissítést követően megszűnt magyar nyelvű lenni. Úgy érzem ez elhanyagolható lenne, ha az egyes pontban felvázolt probléma megszűnne...

3. Ez nem a frissítéssel jött ki, de még egy észrevétel: csak akkor nyílik meg a varázsital vásárlás menü, ha internetre vagyok kapcsolódva, pedig kristályom van elég. Előjön a felugró ablak, de csak üresen tölt.
Remélem ki tudjátok javítani a hibákat, én változatlanul reménykedem.

-
pulyka jocó
senior tag
Jó játék,elkezdtem,de nem mentette el a játékot,úgyhogy kuka
-
ted_mosby
senior tag
NAGYON JÓ JÁTÉK!!!

-
GeryFlash
veterán
válasz
Foltin Bros.
üzenetére
Értem köszi, de akkor sem értem, hogy ha van egy jól működő iOS-es verzió, akkor miért kellett annyira sietni a program kiadásával, anélkül, hogy teszteltétek volna. Ha lesz benne kilépés menü, akkor megpróbálok még egyszer neki futni a dolognak.
Egyébként annyi kérdésem lenne, hogy ha be kapcsolt nettel játszok, akkor közben kaphatok reklámokat az értesítősávba?
Üdv -
Foltin Bros.
csendes tag
válasz
GeryFlash
üzenetére
Kedves olvasó (GeryFlash)
Megosztanék vele pár információt melyeknek tudatába remélem módosul a véleményed.-Program 4 hónapja tökéletesen fut iOS-en semmi probléma nem volt.
-A cikk írásakor még szó sem volt Androidos verzióról.
-Az Androidos verzió pont a cikk előtt készült el, és mint Bónusz opció bele lett rakva ingyenes letöltésre.
-Ezért mivel még friss volt, NINCS benne semmilyen fizetős opció, sőt sok fizetős ingyen már benne van.
-A fekete képernyős hiba már ki van javítva.
-Androidos specialitás mint back gomb és a leállítás gomb fejlesztés alatt van jövő hétre már meg lesz oldvaRemélem tudtam számodra hasznos információkkal szolgálni.
Köszönttel
Fotin Bros.
-
GeryFlash
veterán
Ez az app ha jól látom minden harmadik mobilion fut, ott is rosszul, amúgy meg elég sok alternatívája van a játéknak, amiben még kilépés gomb is van. Ezek után szeretném megkérdezni hogy kapott ez a szörnyen bugos, freemium app 10/10 értékelést? Vagy csak mert magyar?
-
dantexx
csendes tag
Sziasztok!
Ugyanaz a tapasztalatom, mint vegytek-nek. Annyival kiegészíteném, hogy eltűnnek a fel nem használt főzetek is. Már 2x újraindítottam, kitöröltem a tárolt adatokat, de a helyzet változatlan, a program bezárása után töröl minden eddigi eredményt, skillt, csatát és még le is mínuszolja a képességpontokat.

(HTC One S készülékkel.)
Remélem találtok rá megoldást, mert szerintem jópofa, élvezhető játék! -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Foltin Bros.
üzenetére
tapasztalatom: játszottam vele 5 csatát, kiosztottam a tapasztalati pontokat, majd kiléptem. mivel nincs kilépés a home gombbal. Majd a feladatkezelőből kilőttem az aktív alkalmazások közül, ne fusson feleslegesen. Következő belépéskor: csak az első csata volt aktív, tanulásnál a kiosztható tapasztalati pontoknál -8 volt, amit már kiosztottam előzőleg, míg csak az első csata szintjének megfelelő skillek voltak elérhetők.
Oktatásnál és egyéb szövegeknél, hiányoznak betűk a szavakból, bár rá lehet jönni, h mit akar jelenteni. -
calamites
őstag
válasz
Foltin Bros.
üzenetére
Holnap tesztelem, és majd írok. Letöltődött, és fut is.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Foltin Bros.
üzenetére
play-ről már tölthető, működik. (samsung galaxy s3 mini 4.1.2)
de ami nekem hiányzik a főmenüből: kilépés gomb, mert a visszával nem tudok kilépni a játékból. -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Foltin Bros.
üzenetére
telefonról se megy a link, még ha play-en keresztül nyitom meg, akkor se...
-
calamites
őstag
válasz
Foltin Bros.
üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.foltinbros.duelfordragonmagyar
We're sorry, the requested URL was not found on this server.
Nekem erre a linkre ezt dobja.
Telefonon még nem próbáltam, de PC-n nem találja.
-
Foltin Bros.
csendes tag
Sziasztok
Elnézést a kellemetlenségért amit a fekete képernyős probléma okozott.
HTC Desire S -re le lett tesztelve és most 480X800-ben tökéletesen megy, de új linkről kell letölteni
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.foltinbros.duelfordragonmagyar
Ez a változat mindig ingyenes és csak a magyar Google Play-ben elérhető, mert tele van extrákkal.
Az angyal karaktert is ki lehet benne próbálni és +20 élet.
Várom fejlesztő véleményeiteket a játékról.
Sajnos az olyan véleményekkel nem tudok mit kezdeni , hogy miért nem lett ebből is Zombi játék.
Ez egy teljesen más stílusú játék ahol nem a zombulás hanem az erős gondolkodás dominál.Köszönettel
Foltin Bros
-
calamites
őstag
Ahogy nézem ez így marad már.
-
pootyx
csendes tag
Galaxy Tab 2-n nem jó (fekete képernyő)! 600 x 1024
Xperia U-n sem jó (fekete képernyő)! 480 x 854
-
GeryFlash
veterán
Nekem is fekete képernyő, 320x480, xperia lww...
De azért az vicces, hogy ez a game az emberek 80%-nak nem működik, és anno fizetős volt... Most meg azt írják hogy freemium, ami majdnem ugyanaz, más kérdés, hogy amíg nem működik addig nehéz lehúzni bárkiről is pénzt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Foltin Bros.
üzenetére
nálam fekete képernyőn "start game", majd fekete képernyőn "vissza" felirat. közben szól a zene.
samsung galaxy s3 mini, gyári 4.1.2 -
G-Guts
aktív tag
Galaxy Note-n elindul és tökéletesen fut. A grafika remek. A játékélmény viszont nagyon unalmas és egyhangú. Annyira, hogy így a játék szinte már játszhatatlan. Egy jó játék pedig alapvetően ezen múlik. A játék törölve lett. Rossz ötlet volt ezt bármilyen módon is a Plants vs Zombies-hoz hasonlítani. Ég és föld a kettő játékélményben.
Ne adjátok fel azért fejlesztők, mert jó úton indultatok el. A remek grafikát építsétek át mozgó elemekre is és teljesen alakítsátok át a játékmenetet. Hogy milyenné? Már tippet is kaptatok hozzá itt a Mobilarénán: Plants vs Zombies. Nem sok klónjáról tudok, kicsit hasonló stílussal, remek grafikával plusz valami egyediséggel igazi bombasiker appot is létrehozhattok. Sok sikert!
-
gkris3
tag
Nálam is fekete képernyő start felirattal, lg optimus f6, 540*960
-
menyhartlevi
aktív tag
ZTE Grand X IN (960*540) fekete képernyő.

-
pulyka jocó
senior tag
Szerinten kedves foltin,bros be kénee szereznetek egy olcsó okosmobilt,hogy tudjatok az olcsó szegmensbe is tesztelni,mert egyre több embernek vqn olcsó mobilja
-
feedme
tag
Fekete képernyő itt is.

-
pulyka jocó
senior tag
Tényleg nem múkszik
-
calamites
őstag
válasz
Foltin Bros.
üzenetére
Sajnos még mindig nem jó.
-
Simba86
senior tag
válasz
Foltin Bros.
üzenetére
még mindig fekete képernyő

(galaxy s advance 480x800)
-
pulyka jocó
senior tag
320 x 480 pixels az én telefonom,sony xperia e
húh a 2010 iphone nak jobb a kijelzője mint az én sonym nak........döbbenetes,pedig 3 év

-
calamites
őstag
válasz
Foltin Bros.
üzenetére
Nekem most annyi a változás, hogy angol a nyelv, de a fekete képernyőn nem tudok túllépni. A felbontásom: 540x960
-
Foltin Bros.
csendes tag
válasz
Foltin Bros.
üzenetére
Felkerült egy újabb Patch.
Azzokal a Androidoknak voltak porblémái melyek felbontása kisebb volt a IPhone4-nél 640x960.
Miden visszajelzést szívesen várunk.Foltin Bros.
-
calamites
őstag
válasz
Foltin Bros.
üzenetére
Még mindig fekete a képernyő xperia p.
-
pulyka jocó
senior tag
Még mindig feketeség sony xperia e n
Nem értem,miért lehet ez -
Foltin Bros.
csendes tag
válasz
Foltin Bros.
üzenetére
A Fekete képernyős hibára feltöltöttünk egy új patch-et.
Mivel nem tudjuk minden létező készülékre tesztelni ezért fontos számunkra a visszajelzéseitek.Foltin Bros.
-
Oneil_85
csendes tag
Én lg g2 készülékkel rögtön megtaláltam, még tegnap. Nemsokkal a cikk írása után. Szóval aki g2-vel nem találja az próbálja meg még 1x
-
calamites
őstag
válasz
Foltin Bros.
üzenetére
A feleségem ZTE BLADE III mobilján sem megy, csak a fekete képernyő van.
-
pulyka jocó
senior tag
Az a baj hogy a sony telefonokon csak fekete képernyő van!!
Nekem xperia e van (1 kártyás) és csak hang van!
Javítás nem ártana

-
Nesti
tag
WP-re nem is várható?

-
calamites
őstag
válasz
Foltin Bros.
üzenetére
Sony Xperia P amin nekem csak a fekete bejelentkező képernyőig jut.
-
h-yle
addikt
válasz
Foltin Bros.
üzenetére
Az angol szöveget is lektorálhatná vki. Nagyon pongyola

-
Simba86
senior tag
válasz
Foltin Bros.
üzenetére
galaxy s advance-n is fekete képernyő start felirattal...

-
Kari1
aktív tag
válasz
Foltin Bros.
üzenetére
Nálam sem jó, szintén fekete képernyő (egyedül start / back felirat látható). Galaxy S, CM10.3 ROM (android 4.2.2)
-
jófejsrác
senior tag
válasz
Foltin Bros.
üzenetére
Nekem xperia V készüléken tökéletesen működik. Az fentebb említett ékezetes betűk hiányától eltekintve.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Foltin Bros.
üzenetére

Nekem az ékezetes betűk kiesése szúrta a szemem az elején. Pár tippnél rossz volt, utána 1-2-nél jó, aztán megint rossz. Így is lehet érteni, csak észrevehető, na.
-
feedme
tag
Nekem a fekete képernyős story van. Ace 3(7275R)
-
Foltin Bros.
csendes tag
Örömmel olvasom hogy vannak akiknek tetszik a játékunk.
Sajnos készülékek egy részén tényleg felmerült egy kompatibilitási hiba, melyet javítása folyamatba van.
Sokat segít ha megírjátok milyen készüléken futtatjátok ha megy, ha nem megy az app.
Továbbá szívesen fogadunk minden építő kritikát.
Ez az ingyen akció csak Magyarországra vonatkozik a többi országban csak a Premium változata elérhető melyben van egy extra karakter és más ínyencségek is.Foltin Bros Dev.
-
Sheepczx
tag
UK-ban nem lehet telepiteni!

-
Farkas86
senior tag
Sajnos nálam sem megy. Fekete képernyő start felirattal. Ha rányomok megjelenik egy vissza kiírás. Csak ennyi. Semmi más.
S4 mini. -
calamites
őstag
Sony Xperia P telefonon másnál sem megy?
-
latis666
aktív tag
Nem szoktam szívózni de amilyen jó az első két percben úgy esik az élvezet pár perc után. Végül úgy léptem ki hogy ezzel sem játszom többet.
-
Dondenis
aktív tag
válasz
szlovibuki
üzenetére
Lehet hogy később optimalizálják? Sorry hogy nem szerkesztettem
-
GeryFlash
veterán
Reklámok vannak benne?
-
Dondenis
aktív tag
Nem találom Play áruházban! Mi lehet a gond?
-
Csapoati
nagyúr
Az ekezetekkel elegge hadilabon all, nehol meg jo. Az otlet amugy jopofa.
-
G-Guts
aktív tag
Ezidáig egyetlen magyar fejlesztésű app sem keltette fel a figyelmem, de ez különösen jónak látszik. Mindenképpen le lesz töltve. Ráadásul magyar nyelv is van benne. Mindent egybevetve BIG UP Foltin Brothers!
-
SkiDev
őstag
3x10 pont ezek szerint ezt kötelező kipróbálni

-
jorgoszka
tag
kifejezetten tetszik, ötletes.

-
banhammer
veterán
A játék freemium?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Autós topik
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron 256GB 2,5" SATA SSD
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- ÚJ RCB R10S ELEKTROMOS ROLLER kb 50% áron, dobozban, 3 hó gar.:
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)