- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Nagyot fejlődhet a Galaxy Ultra periszkópos kamerája
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
Köszönöm a tippeket!
Mindenképp körül fogok nézni(#6) padika11: Nekem ez az app annyira nem jött be.
Macerás is, meg teleszemeteli nekem a galériátAmúgy eddig 5800-ám volt, elég gáz, hogy egy 3 éves telefon gyári lejátszójában már élből benne volt hogy egyenként, pár kattal állítsak albumborítót.
Na, nem mintha az nem lett volna szöszmötölős, de legalább volt.Amúgy most Album Art Grabbert használok, ez elég pontosan megtalál mindent, még a nevenincs előadókhoz is, viszont csak olyanokat olvas be, ahol az IDTag-ben az album rész is megfelelően ki van töltve.
- na ugye ezért kell megvenni a zenéket(#2) Expulso :
- én ott annyira nem foglalkoztam a kérdéssel, nekem a winamp újabb verziója nagyrészt mindent megtalál automatikusan.
Ahol meg nagyon zavar, hogy nincs, segít egy auto-tag.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
kolosanyi
veterán
n7 Music Player. Már ítam Kindnak, hogy érdekli-e az app, azt írta, hogy be van táblázva az alkalmazásbemutató rovat. Viszont a koncepció hasonló, nem is rossz a lejátszó, szép és finkciógazdag. Mondjuk a hangminőségben nem veszi fel a versenyt az általam használt Neutronnal, de azzal semelyik droidos lejátszó se.
-
kbence97
csendes tag
A cikkben azt írjátok, hogy OS 3.3.1 a követelmény, de most mentem fel az app store-ba, és minimum 4.2. kell neki sajnos.
Egyébként mivel az iTunes semmire sem talál album artwork-öt, én csak simán be szoktam írni a google-ba az album nevét, letöltöm a képet, és iTunes-ban a "Get Info" majd "Add Album Atrwork" menüt használva hozzáadom. -
ithomas
őstag
Van ilyen program droidon is..sőt ennél még sokkal sokkal többet tud.
Gyakorlatilag A zenelejátszó számomra.Real eyes realize real lies!
-
r3dsnake
nagyúr
szerintem a gyari coverflow melle nincs sok ertelme ilyen appnak, es a gombok sem illenek az iOS-hez
-
luw2win
őstag
Azt hiszem iTunes-nal ha nincs borito akkor meglehet vele kerestetni. Az mar mas kerdes hogy talal-e. En probaltam 3-4 szammal, de sajnos semmi. Nem tudom masnak van-e tobb tapasztalata.
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
Meta
tag
A helyes link: Covers
-
hgghyxo
csendes tag
Szerintem valami problema van az "ingyenes" linkkel a cikk aljan... a google play-en levo TElvira alkalmazast nyitja meg.
-
Peterson_
addikt
Valami ehhez hasonlóan hatékony app kellene borítókeresésre droidra is.
Egyelőre sajnos semmi értelmeset nem találtam.
Az egyik nem lát minden zenét a telefonon, a másikkal meg egyenként kell pötyögni minden egyes számnál.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Apple mobilkészülékekre elérhető zenelejátszót próbáltunk ki, amely a telefonon tárolt albumokat egy, a borítókból összerakott rácsban jeleníti meg.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Bestbuy játékok
- Synology NAS
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- További aktív témák...
Állásajánlatok