- Yettel topik
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Aktív témák
-
törölt tag
Egy szóval nem modntam, milyen notim, asztali gépem van, nem is volt téma.
A hol élsz duma, ha nem látod a világot, csak egy nagyon kis epszilon sugarú körön belül, akkor ne vetísd ki a többire is!
Nem feltétlen van a népeknek nyugaton autója, mert még Bp-n is megoldható az élet néküle, s sokan nem azért vesznek bármit is, hogy legyen, hanem mert arra szükségük van.
Egyik haveromnak asztali gépe van, mióta ráült a notijára, s belenyekkent. Na, ő kétszer hozta el a vasat játszani, egyébként nem jön. A 24" plusz nagyház nem kellemesen cipelhető páros, s nem is mindig megoldható, hogy legyen aki fuvarozza. Amúgy ha ne adj isten Japánba kell menned, akkor hogy oldod meg az asztali géped szállítását?Amíg nem tapasztaltad az itteni netet, addig ne beszélj róla semmit, a magyar viszonyokhoz mérten amint elhagyod a nagyvárosok jobb részeit, már hulladékot találsz. Szóval kételkedj nyugodtan.
Nem egy évet voltam idekinn, már jó pár éve kinn élek, de nyugodtan fantáziálgass a világról, az jobb, mint a valósággal szembenézni. Csak fájóbb a pofáraesés a végén.
hogy 10 éve manager vagy? S minden managert rólad mintáztak?
amúgy teljesen felesleges neked bármit is modnanom, mert a jelek szeritn te fingod a passzát szelet is. -
törölt tag
Egýáltalán nem lázálom, gyarkan van nálunk, s mivel a csapnivaló német net miatt azon keresztül nem lehet kivitelezni, ezért kell költöztetni a gépeket. rohadtul nem egyszerű kivitelezni egy gép + monitor kombót közösségi közlekedéssel szállítani.
De ha nem Lan party, akkor igen, az utazó üzletember, aki kikapcsolódásképp játszik. De sokat utazik, így nem vesz asztali gépet. Vagy nek akarja foglalni vele a helyet magának.
Az anyuzásról szerintem szállj le, mert van egy érzésem, hogy kis tacskó vagy mellettem.
-
törölt tag
A világ boldogabbik" felén nagyon kis része az ebmereknek birtokol saját ulajdonú ingatlant...
Plusz az emberek jelentős része pl. németeknél már nem akar dobozt meg monitort pakolászni, meg kis asztalkát neki. Hanem tetszőleges asztalán a lakásnak akarja hazsnálni a gépét. Lan partyra átmenni nem nagyon lehet a doboz plusz n monitor párossal.Amit mondasz, az szeinrtem csak lázálmod, nem valós életkép globalice.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux kezdőknek
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged