- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba, köszönöm, hogy ezt leírtad. Nagyon hálás vagyok Neked az írásaidért, sok erőt adnak nekem.
-
zolikaDB
veterán
Stefanie Stahl: A benned rejlő gyermeknek otthonra kell találnia.
Ez is nagyon sokat segíthet. -
kutkut
addikt
"Tudni, hogy meg fogsz halni és minden tetted hiábavaló erőfeszítés."
Az írásaiddal, fotóiddal nem teszed szebbé a fórumozók életét?
A mondat első felével nem tudok vitatkozni, de szóljon, aki úgy tudja, nem így lenne!
Én csak most találtam rá a blogodra, így bocsánat, ha már volt kérdés, de pszichoterápiával próbálkoztál már?
-
"Jó lenne, ha mentális betegek nem alapítanának családot, vagy családalapítás előtt szakember segítségét kérnék! "
Gyakorlatilag minden személyiségjegy egy mentális betegség... Szóval ez nehéz lenne...Mondjuk az ilyen szinten beteg, aki ok nélkül (valójában milyen oka lett volna?) veri a saját gyerekét, az tényleg nem való sehova - de nem családalapításra, hanem máshova sem. Mert ha nem a családján tölti ki a hülyeségét, akkor másokon.
Mondjuk nekem nem volt ilyen baj gyerekkoromban, inkább csak az unalom
-
zolikaDB
veterán
Orvos-Tóth Noémi: Örökölt sors.
A másikat megírom délután.
Érdemes belelapozni. -
Kapásból fel tudok sorolni legalább öt népet, akiknek sorsa elborzaszt, és eláraszt a megkönnyebbülés, hogy nem közéjük születtem. Azonban megtapasztaltam, hogy a tehetetlen aggódás másokért aláássa az elve rogyadozó lelki békémet és végső soron ártok magamnak. Rajtuk pedig nem segítek. Igen, tele a világ véresebb arénákkal, és olyan mértékű szenvedéssel, hogy viszolyogva fordulok el. Tudomásul veszem a sok kínt, és a saját tehetetlenségemet is. Elég szar érzés. Kár, hogy a nagyobb rossz ismerete nem szünteti meg a személyes traumák hatását! Lehetne gyógyszer helyett használni. Gondolj rosszabbra és huss, kiszállt a fejedből a sok szarság, amik szinte bagatell apróságok az igazi szörnyűségekhez mérten. Azért gyerekként, amikor a saját szülőd ütlegel, a legfontosabb bizalmi személy, akitől oltalmat remélsz, mert többek közt iskolai zaklatás áldozata is vagy, eléggé nagy maflás az élettől. Jó, tudom, lehetnék dél-amerikai utcagyerek is, akit eladtak szexrabszolgának és 12 évesen már elölről-hátulról kefélik... Sáliláb! Fantasztikus embernek lenni! Persze ha valami kisállat lennék, alap zsákmányállat, már rég kiszart volna valamelyik ragadozó.
Egyre jobb! Élni jó!
-
totron
addikt
-
A gyermek önálló ember, aki ugyanúgy szenvedne mint én. Semmiféle értelmét nem láttam egy értelmes lény gyötrelembe zárásának. Embernek lenni minden tekintetben kegyetlen állapot. Tudni, hogy meg fogsz halni és minden tetted hiábavaló erőfeszítés. Megkíméltem egy-két embert a fölösleges kíntól. Abszolút nem érdekel, hogy ki mit gondol a gyermekvállalásról. Az élet egy véres aréna és mindannyian gladiátorok vagyunk. Nem szépítek a valóságon. És összeteszem a két kezem, amiért én csak kicsike pofonokat kaptam eddig.
-
"Én okultam anyám hibájából és nem szabadítottam rá az utódomra az örökölt mintát..."
Ha volna gyermek, és úgy viselkedsz másként, akkor ez lehetne fejlődés. Így csak menekülés.
-
domos
senior tag
Üdv a klubban
engem a nevelőapám imádott verni, kézzel, vasaló kábelével, övvel, ahogy épp jól esett neki. De nem a fájdalom volt a legrosszabb, hanem hogy anyám hagyta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kicsit később jelenik meg a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mikrotik routerek
- Fujifilm X
- ASUS routerek
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest