- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nem emberi termeszetu, hanem anyagi dolgokrol volt szo. Olyan ugysem lesz, hogy mindenki nyugdijas, mert az azt jelenti, hogy kihal az emberiseg.
Egyebkent ugy vagyok vele, ha nem lehet gyerekem, akkor orokbe probalunk fogadni, ha nem tudunk orokbefogadni, akkor igy jartunk.
Van meg realisan nezve 10 evem szulni.
-
tildy
nagyúr
ezt ide akartam: szerintem abszolut nem gond, sot ertekelendo, ha egy nonek nem csak a hazimunka, hanem az esze, es a szakmai tudasanak a fejlesztese is fontos. remelem eljon az az ido , mikor nemtol fuggetlenul lehetnek otthon a gyerekkel, es nem az a no kotelezo dolga lesz ez vagy az, hanem aze aki jobb benne. Ha a ferfi, akkor a ferfi, ettol meg a no nem lesz lenezendo.... Tudom most is lehet igy, csak epp ritka , mint a feher hollo.
-
tildy
nagyúr
Egeszsegedre.
Meg jo hogy eljottem onnet. Egyel kevesebb legalabb...Algieba: amikor a sajat megelhetesed is gond, amikor nincs hova menni, akkor van, hogy az ember ilyen dontest hoz.
Felesleges ezen ragodni, ugymond alltam mar mindket oldalon. Ugy gondolom, az az eset a jobb, ha felmerul, es komolyan felmerul az emberben, nem csak kosza gondolat, akkor elvetetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged