- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ha a hardveres billentyűzetet szeretnéd ékezettel használni, akkor állítsd be magyarra a kiosztását. Ezt az alábbi helyen tudod megtenni:
Beállítások - Nyelv és bevitel - Fizikai billentyűzet - [Billentyűzet neve] - megjelenik a nyelvi kiosztást választó ablak, itt válaszd a Hungarian opciót.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Szia!
Mindenképpen érdemes frissíteni, a 4.2-es rendszer már a 2.0-ás Rockchip SDK-t használja, amiben nagyon sokat javítottak a nagy felbontású kijelzők kezelésén. Az egész rendszer sokkal pattogósabb, reszponzívabb lett. A Wi-Fi-vel nekem nem volt gondom, de nem 200 m2-es, kétszintes házban lakom (sajnos
), illetve eddig a tulajtól sem kaptam ezzel kapcsolatban negatív visszajelzést.
Kölcsönben járt nálam néhány hétig egy ilyen készülék (azért adták oda, hogy frissítsem 4.1-ről, aztán egy kicsit nálam maradt). Nekem egy iPad4-esem van, azt nem cserélném le rá, de ha nagy felbontású Androidos tabletet keresnék, akkor ezen nagyon erősen elgondolkodnék.
(#124) Delerium: azért a "hamarosan" szerintem alsó hangon még vagy fél év, ha egyáltalán lesz. Én úgy tudom, hogy ilyenkor elsőként az SOC gyártója készít egy általános Android ROM-ot, amit aztán a gyártók a saját igényeikhez igazítanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Napelem
- One mobilszolgáltatások
- Macska topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest