- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
grc999
tag
Mer' arra még nem volt precedens, hogy az apple hazudozna statisztikákkal kapcsolatban
Ugyan már, hagyjuk ezt az ócska, falmelléki szöveget, hogy más gyártó így, meg úgy, mikor a saját házunk táján is van mit sepregetni"Sometimes it is hard to decide which side of the fence to be on. But to straddle it will just make your balls hurt."
-
gaborbp
tag
Elnézést én voltam az a bátor ember aki bemerte linkelni ezt a videot ami enyhén viccesre sikeredett, mivel a mostani valóságot tükrözi miszerint már kint sem kell senkinek sem az iPhone.
Nem akartam megbántani a applefanboyokat nem állt szándékomban!Csak arra akartam rávilágítani, hogy az almás cég állandóan kihoz mindenféle eladási statisztikákat diagramokkal, amelyek olyan meredeken emelkednek felfelé a mai napig, hogy már ki sem férnek a kivetítőre. Szóval kicsit furcsának találtam a statisztikákat mivel úgylátszik a video alapján a valósághoz semmi köze.
De lehet én tévedek és a videón csak egy elhagyatott bevásárlóközpont van amerika szívében.
Még egyszer elnézést ha valakinek megbántottam az érzelmeit.
-
Ricardo
titán
Rendeben. Volt egy I4 launch ami nem jött be, mert későn volt.
Nincs ezzel semmi gond, minden lecseng egyszer,de ennek fényében még viccesebb (alapból is az volt) a fórumtárs kirohanása, miszerint:"Vagy Te azt gondolod hogy minden héten iPhone4 launch van Amerikában 8 hónapja?"
Ráadásul a linkelő odaírta hogy már amerikában sem.... tehát külön kiemelte hogy ez nem a megjelenéskor készült.
A jóember meg rögtön kiakadt, mert valaki belinkelt egy videót amin nem tolonganak az I4-ért. Ezt hívom fanatizmusnak.[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
"Ez a Verizonos iPhone, nyilván nagyon aki akart iPhonet USA-ban, az nem várt, hanem megvette az AT&Tnél. Vagy Te azt gondolod hogy minden héten iPhone4 launch van Amerikában 8 hónapja?"
Mégis valamiért úgy nyitottak ki (a videóból ez jön le) mintha az lenne. Nem hiszem hogy ilyen egy átlagos reggeli boltnyitás. Ott áll minden alkalmazott és megtapsolják az első vevőt
A MM soha nem volt olcsó és ez nem csak a telefonokra vonatkozik. Alapáron nem szabad ott megvenni a dolgokat, mert kis utánajárással/olvasással, sokat lehet spórolni.
Az akcióik viszont nem szoktak rosszak lenni.[ Szerkesztve ]
-
b4zsi-
őstag
ez rablás
-
Cyrin
addikt
"Jó ár, de valószínű nyomta a készletet és szabadultak tőle. Így mehetett bukósan minuszba."
pedig nem, mert ez egy vadiúj modell, eddig nem is volt készleten egy sem, az elektrolux honlapra is egy-két hete került fel...
egyébként a porzsák hozzá is olcsóbb, mint az elektrolux oldalon, de ezt nem tenyésztettem még ki..nyilván azt kell megvenni, ami jó áron van, és van ilyen, a többi meg drága...
azt nem is soroltam bele, hogy az épületet is fel kellett építeniük (ahol külön épületük van, a többiben, meg a bérleti díjat, fizetni, az se két fillér), és nem felebaráti szeretetből, szóval ezek is benne vannak az árban.
-
Tibor_560sec
aktív tag
Vásároltam már pár mobilt a Media Marktban függetlenül attól , hogy akció volt vagy nem ...
Viszonylag nagy és aktuális a választék , jók az árak és ha esetleg egyéb kiegészítőre van szükségünk azt is megtaláljuk a sorok közt ...
Szívesen vásárolok itt ... és nem azért mert "nem vagyok hülye"Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™
-
m@xsys
senior tag
Jó ár, de valószínű nyomta a készletet és szabadultak tőle. Így mehetett bukósan minuszba.
Viszont azt is mondhatta a beszállító, ha veszel a másik sz-romból 10-et, akkor über áron kapod és ezért lehet keres rajta -500 Ft vagy éppen +10 Ft-ot.
Neked meg megérte, ennyi.
Van amin buknak és a tartzékon meg nagyot kaszálnak. Van olyan pórzsák amin 120% haszon van!A világítást tényleg meg kell fizetni!!! Na meg h te ott az összes kirakott telefont simogathatód. (Aki a bemutató készüléket megveszi, hát -tudom olcsóbban szokták odaadni, de hát rosszabb néha mint egy használt - ok van garija....ennyi)
[ Szerkesztve ]
-
n0_gAboR
őstag
arak -> LOL
-
Hatvan9
senior tag
Nem értem mire a nagy felháborodás sufni GSM boltba 1év nem hivatalos garanciát kapsz amivel kitörölheted a se.. arról nem beszélve hogy maga a készülék is gyakran különbözik a gyári garanciás készüléktől...M.M -be minden eredeti garis és korrektek a körülmények is.
#11 Dr Tre:
Bármilyen meglepő XXL,Leila,Line GSM olyan üzletek amikbe nem gyári garis készüléket kapsz más helyről származik ezért nem mindig olyan a készülék mint a gyári gyakran tartozékok is mások.#31 hohoo:
iPhonom van de teljesen egyetértek[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
Az MM a szar nem a szifon.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
plus44
veterán
Nem tudom mi értelme ennek a Media Markt-nak...Mert hülye azért nem vagyok, és nem itt fogok vásárolni.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
kennyke
aktív tag
Láttátok már az X3-02 árát? 39.990...
-
kenwood3
addikt
Hát már aki akarta , addigra rég megvette magának sztem , bár nem tudom ez mikor lehetett..
Ez a Media-Markt meg arra való , hogy ha neten meg akarok rendelni vmit 1 boltból előbb ott megnézzem , hogy , hogy néz ki , utána meg megrendelem ! Vásárolni biztos nem érdemes ott[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
AkosL
aktív tag
arról nem is beszélve, hogy a video olyan helyen készült, ahol már régóta lehetett i4-et kapni más szolgáltatóknál, míg amerika középső részén csak verzion van, ott nyílván nagyobb hír, csak arról nem született troll-video.
Kumite: drágának drága, de nem szar.
[ Szerkesztve ]
-
Butcher-HUN
senior tag
Ez a videó fail! Attól még mert egy üzletet le videóztak nem jelent semmit. Amúgy csak megsúgom hogy Amerikában Az Iphone és a BlackBerry a két nagy márka, Android meg úgy szivárog mint a csatorna víz. Lehet megkövezni nyugodtan de szívesen leírom tapasztalataimat volt androidos Samsung Galaxy S-emmel kapcsolatban.
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
AkosL
aktív tag
Ez most fizetett hirdetése az MM-nek? miért kell ilyen egy akciófigyelő blogban,amikor közel sem akciós árakat tartalmaz?
-
feelgood
tag
Értem, ugye tudod hogy 8 hónapja jelent meg az iPhone 4? Nézzél már meg akkori videókat Troll gyerek.
Ez a Verizonos iPhone, nyilván nagyon aki akart iPhonet USA-ban, az nem várt, hanem megvette az AT&Tnél. Vagy Te azt gondolod hogy minden héten iPhone4 launch van Amerikában 8 hónapja?
Komolyan, ilyen átlátszó Trollkodással ne gyere már plz, eleve mi köze ennek ahhoz hogy a MM milyen drágán adja a telefonokat? Raktad volna offtopicba, plusz ne mondtál volna ekkora ökörséget.
A Lenovo ThinkPad NEM IBM THINKPAD, HANEM LENOVO.
-
őstag
"Alcatel OT-208
kártyafüggetlenül 5 990 FtApple iPhone 4 16GB
kártyafüggetlenül 249 990 Ft"egymás után kicsit éles volt...
[ Szerkesztve ]
"... and I hope you have a great day!"
-
gaborbp
tag
Azért az iPhone már amerikában sem olyan nagy siker mint ahogy azt sokan próbálják elhitetni az emberekkel.
Ime hogyan NEM állnak sora a szifonért
[VIDEO] -
hemaka
nagyúr
Akciónak akció, csak nem éri megvenni náluk a cuccokat. Az ilyen MM, saturn és társai arra jók, hogy kipróbálhasd, aztán máshol megvedd.
crazy mudi dog ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Rusi
senior tag
válasz IkszIpszilon #2 üzenetére
Ugye te is pontosan tudod a választ a kérdésedre?
Az AKCIÓFIGYELŐ blogot azért hívják így, hogy mobilos AKCIÓKRÓL hírt adjunk az olvasók felé. NEM fizetett hirdetés és éppen ezért nincs olyan, hogy pl. csak XXL GSM-es akciók vannak benne. Tényleg ennyire nehéz ezt felfogni???
Mobilaréna (2010-2017)
-
-
Cyrin
addikt
Én nem szidom, nagy áruház mintadarabokkal, raktárkészlettel, fűtéssel, hatalmas áramfogyasztással, sok alkalmazottal, nem feketén dolgoztatva, ezt is meg kell fizetni. Cserébe bemehetsz kipróbálhatod, megtapogathatod a termékeket . Ezért ne hasonlítsuk már egy zuggsm-hez. Nem muszáj ott megvenni, csak ha megéri. Van olyan is. Ettől még lesznek sokan akik ott vásárolnak, belőlük élnek meg, azokból akik nem néznek utána a dolgoknak.
[ Szerkesztve ]
-
rudymester
senior tag
Szerintem nem fizetett, de nem értem a felháborodást. Nem kötelező megvenni.
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
kaller1
veterán
Nem értem a felháborodás okát, mivel köztudott, hogy az mm-ben mindig is drágák voltak a telefonok.
.::> <::.
-
PierNight
aktív tag
A sok tudatlan aki csak újságból értesül az meg itt veri magát, h milyen hülyék az emberek és az apple egy drága szar mert, hogy 250-ért adja a telót...hihetetlen ezek a cégek mit meg nem engednek maguknak :S
-
őstag
Fene a pofájukat, mennyi lehet akció nélkül? Lehúzzák az embert :/
-
IkszIpszilon
aktív tag
Ez egy vicc negyed millió egy ájfón és ezt még van képük akciónak hívni?A száztizenezres defy se épp az akciót jelenti nálam
XXL GSM
ájfón:
12 hónap garanciával, 16GB-os gyárilag független, black:182900Ft
defy:
12 hónap Motorola garanciával,white,black, nem magyar nyelvű:80900Ft
A Media Markt fizet a cikkért?(akkor is gusztustalan)
Egyik cikk végén se olvastam még, hogy a készüléket a Media Markt biztosította.Tehát ez egy ilyen fizetett reklám?
FÚJJJ[ Szerkesztve ]
X.Y.
-
nagyúr
Mert hülye azért nem vagyok? Szinte ingyen van minden...
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- AliExpress tapasztalatok
- BMW topik
- Milyen videókártyát?
- PR-Telecom
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Nikon SB-900 professzionális vaku
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest