- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
riszter
senior tag
Valaki szaki segíthetne! Nokiáról hogyan tudom majd átmozgatni a ~800 kontaktomat zökkenőmentesen? Tegnap szinkronizáltam a gépen lévő outlookommal, onnét tovább tudom küldeni?
-
riszter
senior tag
-
riszter
senior tag
Nah, én megrendeltem!
Mégpedig a mobilexpressz.com-tól (nem reklám). Internetes rendelés közben látom h 2500ft a UPS-es házhozszállítás, mondom felhívom én öket, h szombaton nyitva vannak-e, mert akkor felmennék érte személyesen úgyis arrafele kirándulnánk párommal. Erre a srác aki telefonban szimpatikus volt, közölte velem csak ez a telefon hiánycikk náluk is , mellesleg ők is No-ból rendelik, mára rendelt 25db-ot és mind elkelt. Viszik mint a cukrot. Dícsérte a telefont, azt mondta teljesen rendben van minőségre, gyorsaságra, megéri az árát. Hát kiváncsi leszek rá... Szóval holnapra érkezik még egy szállítmány, de az csak jövő szerdára érne ide Székesfehérvárra, erre azt mondja úgy is Siófokra jön szombaton menjek el érte Siófokra, erre én Szfvár útba esik Siófok fele az M7-en álljon meg itt a lehajtónál és át is veszem a csomagot.
Így lesz ingyenes a házhozszállításom... -
riszter
senior tag
válasz
nemserultnem #308 üzenetére
Egy és ugyanaz.
-
riszter
senior tag
Én is ezekre az eshetőségekre gondoltam amiket te is írtál. Nekem azzal semmi gondom nincs h amikor hívásom van a sim2-ön akkor meghal a net. Nyugodtan megállhat hiszem úgy is fel kell vennem a telefont, a sim2-öt. Amikor pedig lerakom újra van net kapcsolatom.
A 2. variációval csak az a gondom h minden mobilnet kezdés elött bemész a menübe és külön letiltod a sim2-öt?? Aztán ha végeztél vissza? A másik hogy ilyenkor te sem tudsz hívást kezdeményezni a sim2-vel, nem? Azaz a cégessel, ami ugye ingyen van (nekem). Én biztos nem akarom kapcsolgatni a sim2-öt naphosszat.
Marad az a verzió h esetlegesen lassúbb mobilnet, de biztosan fixen müködő sim2 (céges) bejövő-kimenő hívások.
-
riszter
senior tag
Köszi ismét!
Bocsi, tegnap este telefonról írtam és kicsit hanyagul fogalmaztam meg ezt a sim1-sim2 mobilnet belassulásos problémát amit az alcatel 993d topikjában elég jól megfogalmaztak -nálam jobban
- és utána is jártak a dolognak szervizben is. Ott azt mondták h a telefon hibája lesz a lassulás. Ha itt át tudnád futni az írásokat főleg Klitschko kollega írásait kb a #133 hozzászólástól, akkor szerintem pontosabban le tudnád tesztelni a 997d-t.
Más kérdésem nincs.
Én szerintem megpróbálom ezt a telót. Onnét ahonnét te is rendelted.Utánvéttel volt 65k? Hány nap alatt hozták ki? Mert ha sok akkor inkább ma megrendelem nehogy belecsusszon itt a 4 napos ünnepbe, mert mire megjön jövőhéten én már a plafonon leszek az izgalomtól!
-
riszter
senior tag
Köszönjük a kimeritő választ! Nekem tetszenek a fotók. Bár igaz h telóról nézem őket.
Tehát akkor bármelyik simen is hívnak engem éppen netezés közben, ki fog csengeni. Szuper, ez a lényeg. És azt nem vetted észre amit a 993d topikjában írnak h nagyon belassul a net ha 2db sim van benn a telóban? Még ettől tartok egy kicsit, mert akkor eléggé használhatatlan lesz a mobilnet.
Erről is majd irj egy sort légyszives. -
riszter
senior tag
válasz
erdeitibor #287 üzenetére
Igen, lesz rajta magyar nyelv. De azért kérdezz rá a mobilexpressznél.
Igen, egy simmel is vígan müködik. -
riszter
senior tag
Hát persze! Könnyű neki, neki már van dual simes dual core-os androidja 4,3"-on!
Addig is itt egy német videó a 997d-ről azoknak akiknek minden infóra szükségük van a tellel kapcsolatban! -
riszter
senior tag
"...valaki tulaj megnézné hogy a Mobilarénások jól tesztelték, és tényleg forgalmaz adatot amíg a másik számon beszéd van, annak örülnék..."
Ennek én is nagyon örülnék!!! Mert ha nem akkor már nem is akkora "svájcibicska"!
Hahó TGYI!erdeitibor:
Annyira most jött ki, hogy még csak itt forgalmazzák. Hivatalosan még sehol MO-n. -
riszter
senior tag
Igen, tudom. Azt elfelejtettem írni hogy a "magán" simem csakis netezésre, adatforgalomra kell, mivel minden hívást, sms-t a céges kártyámon bonyolítok, a privátot is. Mindenki azt ismeri, a neteset nem is ismerik. Csak a céges kártyámon nem lehet adatforgalom-net előfizetés és ezért vagyok már megfeszülve évek óta, mert egy rohadt mapsot, fb-ot, google-t nem tudok használni a cégesen, pedig már rengetegszer szükségem lett volna rá a munkámból kifolyólag. (Építésvezető.) Itt pedig úgy tudom amíg egyik kártyáról folyamatosan megy a net, illetve a widgetek, addig a másik kártyán zavaratalanul tudok hívni, sms-ezni. Na, ez kell nekem.
-
riszter
senior tag
Szégyen vagy nem szégyen, szerintem én lecserélem az xperia solámat és a nokia e72-met erre a vasra! És 7 év után végre egyszerre tudok majd netezni a telefonon és közben dolgozni a céges simmel... El sem hiszem. Csak tudnám már valahol megtapicskolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest