Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sas madár
őstag
Rendben felment rom.
Sajna amikor fentről le akartam nyitni a wifi bekapcsolását akkor nem vettem észre és kidobtam a google keresőt a kezdő oldalról.
Nem akart a gmail fiókba belépni de gondolom nem engedélyeztem valami adat kapcsolatot.de a net megy rajta.
De utólag rájöttem nem kell előre szaladnom mert még be kell állítani..és majd utána kell csak a viber-face-navi-stb telepítést kezdeni."Beállításvarázslón végiglépkedsz, aztán majd jönnek a swapper és link2sd beállítások, ezeket mindjárt linkelem..."
Akkor most ezeket be kell lőni mielőtt telepíttek rá bármit.
Ahogyan írtad a sd formázást először 512 utána 256 és maradt 1,1G de utána újra rá kellet tennem a zip.et mert ugye leformáztam róla.Viszont engedett volna nagyobbakat is választani.
Egyenlőre csak az 1.1 van meg.
Ha lehet ezt a int2ext+ scripttel osszunk ki az sd-re mivel azt jobbnak említetted korábban.Közben a boat browser-t nézegetem a neten van magyarított is belőle,azt mindenképp át kell faragni.Lehet bele nyelvi filet tenni vagy ezt törölni és majd a másikat rátenni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét egy pénztárcakímélő okostelefonnal rukkolt elő az Alcatel, ráadásul nem is kell komoly mértékben lemondanunk az Android által nyújtott felhasználói élményről.
- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- SONY LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Stellar Blade
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Graphite 128GB Kártyafüggetlen
- Újszerű Xiaomi Redmi 9AT Sky Blue kártyafüggetlen dobozában
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest