- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- iOS alkalmazások
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sas madár
őstag
Na ezzel nem jutottam előrébb,de még próbálom majd csak most meg elkezdtek filmet nézni azon a gépen és harcolnom kellene.(kb szűk óra)
Megnyitottam és futtattam a bat-ot rendszer gazda ként de csak egy rövid felvillanásig láttam és továbbra sem ismeri fel.Igen a romot is cserélni akarom.
Most arról is sokat olvastam itt de nem vagyok biztos most a legfrissebbel hova sikerült eljutnod.
Mert nekem kellene a kamera és a gps stb. is,(nem tudom erre a telóra lehet-e navigációt tenni)
Viszont most a vége felé írtál a link2sd helyett is valami másik programot tettél fel és említetted lehet áttérsz rá...
Viszont a töltésjelző nem jelez ha a vaku nem világít meg ilyesmiket tárgyaltatok.
De én ezeket a hibákat nem szeretném ezért elég bizonytalan vagyok a választásban.
Netán ezek már nem is valós hibák akkor bocs csak sok 100 hozzászólás olvasásába könnyű bele keveredni.Akkor most el kellene kezdenem átolvasni a rom cserét.
Annak is van valahol egy leírása gondolom.
Ahhoz melyik program kell majd,mert akkor lehet nem is kell küzdenem a SOC-vel mármint nem is a programmal hanem a bekapcsolt állapotban való felismeréssel.[ Szerkesztve ]
Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest