Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sas madár

őstag

válasz crow89 #3289 üzenetére

Na ezzel nem jutottam előrébb,de még próbálom majd csak most meg elkezdtek filmet nézni azon a gépen és harcolnom kellene.(kb szűk óra)
    Megnyitottam és futtattam a bat-ot rendszer gazda ként de csak egy rövid felvillanásig láttam és továbbra sem ismeri fel.

Igen a romot is cserélni akarom.
    Most arról is sokat olvastam itt de nem vagyok biztos most a legfrissebbel hova sikerült eljutnod.
    Mert nekem kellene a kamera és a gps stb. is,(nem tudom erre a telóra lehet-e navigációt tenni)
    Viszont most a vége felé írtál a link2sd helyett is valami másik programot tettél fel és említetted lehet áttérsz rá...
    Viszont a töltésjelző nem jelez ha a vaku nem világít meg ilyesmiket tárgyaltatok.
    De én ezeket a hibákat nem szeretném ezért elég bizonytalan vagyok a választásban.
    Netán ezek már nem is valós hibák akkor bocs csak sok 100 hozzászólás olvasásába könnyű bele keveredni.

Akkor most el kellene kezdenem átolvasni a rom cserét.
    Annak is van valahol egy leírása gondolom.
    Ahhoz melyik program kell majd,mert akkor lehet nem is kell küzdenem a SOC-vel mármint nem is a programmal hanem a bekapcsolt állapotban való felismeréssel.

[ Szerkesztve ]

Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.

Új hozzászólás Aktív témák