Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
monalala
aktív tag
Szerintetek akku időben melyik a jobb?
Cm10.1 vagy Cm 10.2
Köszi. -
-
monalala
aktív tag
Valaki ismeri ezt az akkut, érdemes megvenni, valakinek tapasztalat?
-
monalala
aktív tag
Nem tudja valaki, hogy a Next launcher-ben mitől változnak az ikonok háttérszínei? Valamikor kék, zöld és piros.
-
monalala
aktív tag
válasz
AeSDé Team #21520 üzenetére
Az ebay-es akku ingyenes szállítással van.
Úgy keresel rá, hogy ' free shipping" és abból csemegézel. Annyi a hátránya, hogy nem követhető a csomag, így nincs garancia az érkezésre. Egy kollégám rendszeresen rendel, még nem volt gond soha, de bármikor előfordulhat persze, hogy elkallódik a csomag. -
monalala
aktív tag
válasz
AeSDé Team #21516 üzenetére
-
monalala
aktív tag
Én a gyerek OT-990-ét két hete adtam le szervízbe, még van rá 1 hét gari. Ma hívtak, hogy kész lett, lehet érte menni. Azért volt 2 hét a javitás, mert a hosszú hétvége bezavart, ezt mondták is előre. Múltkor 1 hét alatt megfordult a Telemaxból. Mindig Zuglóba szoktam vinni a telókat javításra a Lengyel utcába (Copy Depo). Ez egy Samsung szervíz és webáruház, de csütörtökönként jár futár a Telemaxba és le lehet adni bármely telót amit Ők javítanak. Nekem idáig pozitív a tapasztalatom velük, nyugodt szívvel tudom ajánlani másoknak is. A szolgáltatóhoz nem szeretem vinni a telót, mert ott csak a sz@rakodás megy.
-
monalala
aktív tag
A Telenor-nál szakszervizben függetlenített one touch s-t vissza lehet zárni szakszervizben vagy ez a folyamat végleges?
-
monalala
aktív tag
Az asszony telóján wweningma féle 2.3 rom van fenn. Az lenne a kérdés.hogy a fecebook minden kijelentkezés után elfelejti a beállításokat, mi lehet az ok?
A 4.0.4 -nél rendesen ment. Úgy indul mindíg mintha először indította volna.
köszi. -
monalala
aktív tag
Melyik gyári Telenoros ICS mentést ajánljátok gariztatáshoz, mert az összefoglalóban csak T mobilos gyárit találok. köszi
-
monalala
aktív tag
Az természetes a H1N1 5.8 ICS- nél, ha rádiózok és jön egy bejövő hívás akkor olyan szinten kifagy a teló, hogy akksi ki kell neki? Ennél a telónál nincs valami reset, mondjuk gomb kombival, hogy ne kelljen az akksit kivenni ilyen esetben. A Blade3-nál 10-12sec tartom a power-t és reset van, akárhogy ki van fagyva a rendszer.
-
monalala
aktív tag
Szerintetek megéri elcserélni egy LG optimus L7-re a 995-öt? Nekem egy kicsit necces a dolog. Van valakinek vélemény aki ismeri mindkét telót?
-
monalala
aktív tag
A Bagyusz féle CM10.1- nél (4.2.2.) nincs valami megoldás az adathasználat mérésre. A gyári nincs a menüben, ha felteszek bármilyen app-ot nem mér semmit?
-
monalala
aktív tag
Az természetes hogy 1 óra netezés után 80-ról 20- ra esett az akksi? Alacson fenyerővel és h1n1 rommal.
-
monalala
aktív tag
Felraktam a CM10.1- et, minden ok azon kívül, hogy nem látszik a gépen az usb meghajtó, hiába kapcsolom be a telón. Az otu-t is uninstalláltam, pc ujraindít újra feltettem, nincs felkiálltójeles driver, de mégse látja az sd-t
-
monalala
aktív tag
válasz
loosht #20825 üzenetére
Köszönöm a segítő válaszokat neked is és hokins-nak is.
Olvastam az összefoglalót, az lenne még a kérés, ha felrakom a CWM-et a telóra és rootolom a 4.0.4-et, de valamikor vissza kell álnom eredetire (szerviz miatt), akkor a gyári reco, hogy megy vissza a telóra? Az otu- val frissíteni tudom a gyárit és az visszarakja a reco-t is, vagy más az eljárás ilyenkor?
Azt írja, hogy három féle recovery van, de ezek nincsenek linkelve, esetleg ezek is a letöltendő CWM mappában vannak, még idáig nem jutottam el. -
monalala
aktív tag
Sziasztok!
Ma vettem egy one touch s telót. Melyik romot ajánlanátok, ami stabil, gyors és jól bánik az akku-val is?
Csak azért kérdezem, hogy ne kelljen már próbálgatnom a sok főzött cuccból feleslegesen. Idővel aztán majd nyílván lesznek próbálgatások.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NBA és kosárlabda topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok