- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Hoppá, elbeszélünk egymás mellett. Egy telefon számomra két módon jó:
1, specre. Ott a leírás, mi van benne, ki lehet próbálni stb.
2, megbízhatóság. Mikor megy tönkre, mennyit kell babusgatni (restartolgatni), egyáltalán hogy működik az évek alatt.Nos, én a második pontról beszéltem. Az első az ízlés kérdése, a második már nem lehet az.
-
janeszgol
félisten
válasz
Lincoln6echo
üzenetére
Én csípem az Alcatelt. Tartósabbak a telóik, mint az átlag. Ugye van az a minőség, ami a specifikációban van (és amit látsz bekapcsolásnál), meg van az a minőség, ami évek múltán derül ki (szoftver, élettartam).
Utóbbiban nálam jelesre vizsgázott az Alcatel, az előbbi pedig tervezhető (vagy megveszed vagy nem, de ismered, mit kapsz).
Sok Vodafone Smart terméket az Alcatel adott.Azt tudom, hogy anno az OT-995, Pop S9 bajos volt.
-
janeszgol
félisten
válasz
kalmanahos
üzenetére
Vagy aki ismeri a márkát, és tudja mit várhat tőle. Bár a cikkben szereplőt nem venném meg, csak ha nem lenne jobb, és olcsón kéne valami.
-
janeszgol
félisten
A Honor 8a pariban lehet vele. Amúgy nem rossz, nekem a képek is tetszenek (hozzák a létminimumot), a videó az tré. A kijelzőért jár a piros!
Tetszenek azona panelek, amiket az Alcatel használ. Sokkal jobb minőségűek, mint bármelyik IPS-es LG.
A Nokia 3.2 az természetesen kuka ezek fényében. A Galaxy A10 csak a memórián bukik el. Ha alkot valamit a gyártó, hogy kényelmesebb legyen a napi használata, akkor ajánlott is lehetne.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor X5c Plus
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi