- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Hoppá, elbeszélünk egymás mellett. Egy telefon számomra két módon jó:
1, specre. Ott a leírás, mi van benne, ki lehet próbálni stb.
2, megbízhatóság. Mikor megy tönkre, mennyit kell babusgatni (restartolgatni), egyáltalán hogy működik az évek alatt.Nos, én a második pontról beszéltem. Az első az ízlés kérdése, a második már nem lehet az.
-
janeszgol
félisten
válasz
Lincoln6echo #28 üzenetére
Én csípem az Alcatelt. Tartósabbak a telóik, mint az átlag. Ugye van az a minőség, ami a specifikációban van (és amit látsz bekapcsolásnál), meg van az a minőség, ami évek múltán derül ki (szoftver, élettartam).
Utóbbiban nálam jelesre vizsgázott az Alcatel, az előbbi pedig tervezhető (vagy megveszed vagy nem, de ismered, mit kapsz).
Sok Vodafone Smart terméket az Alcatel adott.Azt tudom, hogy anno az OT-995, Pop S9 bajos volt.
-
janeszgol
félisten
válasz
kalmanahos #2 üzenetére
Vagy aki ismeri a márkát, és tudja mit várhat tőle. Bár a cikkben szereplőt nem venném meg, csak ha nem lenne jobb, és olcsón kéne valami.
-
janeszgol
félisten
A Honor 8a pariban lehet vele. Amúgy nem rossz, nekem a képek is tetszenek (hozzák a létminimumot), a videó az tré. A kijelzőért jár a piros!
Tetszenek azona panelek, amiket az Alcatel használ. Sokkal jobb minőségűek, mint bármelyik IPS-es LG.
A Nokia 3.2 az természetesen kuka ezek fényében. A Galaxy A10 csak a memórián bukik el. Ha alkot valamit a gyártó, hogy kényelmesebb legyen a napi használata, akkor ajánlott is lehetne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest