- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Hoppá, elbeszélünk egymás mellett. Egy telefon számomra két módon jó:
1, specre. Ott a leírás, mi van benne, ki lehet próbálni stb.
2, megbízhatóság. Mikor megy tönkre, mennyit kell babusgatni (restartolgatni), egyáltalán hogy működik az évek alatt.Nos, én a második pontról beszéltem. Az első az ízlés kérdése, a második már nem lehet az.
-
janeszgol
félisten
válasz
Lincoln6echo
üzenetére
Én csípem az Alcatelt. Tartósabbak a telóik, mint az átlag. Ugye van az a minőség, ami a specifikációban van (és amit látsz bekapcsolásnál), meg van az a minőség, ami évek múltán derül ki (szoftver, élettartam).
Utóbbiban nálam jelesre vizsgázott az Alcatel, az előbbi pedig tervezhető (vagy megveszed vagy nem, de ismered, mit kapsz).
Sok Vodafone Smart terméket az Alcatel adott.Azt tudom, hogy anno az OT-995, Pop S9 bajos volt.
-
janeszgol
félisten
válasz
kalmanahos
üzenetére
Vagy aki ismeri a márkát, és tudja mit várhat tőle. Bár a cikkben szereplőt nem venném meg, csak ha nem lenne jobb, és olcsón kéne valami.
-
janeszgol
félisten
A Honor 8a pariban lehet vele. Amúgy nem rossz, nekem a képek is tetszenek (hozzák a létminimumot), a videó az tré. A kijelzőért jár a piros!
Tetszenek azona panelek, amiket az Alcatel használ. Sokkal jobb minőségűek, mint bármelyik IPS-es LG.
A Nokia 3.2 az természetesen kuka ezek fényében. A Galaxy A10 csak a memórián bukik el. Ha alkot valamit a gyártó, hogy kényelmesebb legyen a napi használata, akkor ajánlott is lehetne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen routert?
- Sorozatok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest