Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Itt a Redmi Turbo 4 Pro, az első készülék Snapdragon 8s Gen 4 alapokon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dredjudge84 #15 üzenetére
Üzleti laptop? Dolgozás?
Aki bérből-fizetésből él, ritkán vesz 700-ért telefont.
-
janeszgol
félisten
válasz
dredjudge84 #21 üzenetére
Tech2 Laci tavaly ősz óta élesben használja a Fold 2-t. Bog szintén hónapokat használta az első és második Foldot.
-
Schuler888
senior tag
válasz
Ahogy az utanam iro is irta, nem csak teszt erejeig koltoztek bele hanem az a fo-telefonjuk, Bognak mar az elso fold is az volt. Tehat nekik, veled ellentetben vannak valos tapasztalataik, es nem az amiket te leirtal.
Peace. -
ErwinChico
tag
válasz
Véleményt megalapozottan illik alkotni. Te kinyilatkoztatsz valós tapasztalat nélkül, és nem fogadod el azok valós véleményét, akiknek van hosszútávú tapasztalatuk. Egyébként Laci egészen biztosan elsődleges telefonként használja a Fold 2-t a megjelenése óta folyamatosan, és úgy tudom, hogy Bognál is ez a helyzet.
A te "véleményed" szimpla prejudikáció, semmi több.
-
dredjudge84
őstag
válasz
Schuler888 #20 üzenetére
Véleményt írni csak lehet, még ha mások/egyesek számára hülyeség is. Bog meg Laci nem tudom hogy mennyi ideje használják, de nyilván nem 1 hónap alatt kopik el a telefon. Mire normálisan belaknák, már jön a következő tesztalany, szóval hosszútávú véleményt nem tudnak mondani.
Peace!
-
Schuler888
senior tag
válasz
dredjudge84 #17 üzenetére
Ha nincs tapasztalatod inkabb hallgass, mint hulyesegeket beszelj..
forumon is vannak userek, sot Bog es Tech2 laci is foldozik es egyik sem tapasztalta a te kitalalt marhasagaidat...
-
ErwinChico
tag
válasz
Van egy rögeszméd mindenféle tapasztalat nélkül, és azt hajtogatod (hogy stilszerű legyek). Az 1 éves Z Flip 4G-met intenzív - és nem agyonkímélő - használat mellett újszerű állapotban cseréltem be. Nyoma sem volt a használatból fakadó kopásnak, karcnak, sérülésnek. A 3 pedig érezhetően jelentősen masszívabb, strapabíróbb.
Az meg sosem érdekelt, hogy ki mit gondol a telefonomról. Mindig szerettem az egyedi konstrukciókat, ezért vettem anno pl. a Padone 2-t, és most ugyanezért a Z Flip 3-at. Egyszerűen számomra rém unalmasak az egyentepsik, nem okoz élményt a használatuk. Ez meg igen. Eléggé szégyellném magam, ha egy mobiltól várnám, hogy felfigyeljenek rám.
Javaslat: kevesebb sztereotípia, több kérdés, érdeklődés. Persze azt csinálsz, amit akarsz. Ja, és szoktam jótékonykodni, csak nem kérkedek vele. És a telefon ára nem szűkíti le az ebbéli lehetőségeimet. Ennyit az előítéletekről szerintem.
-
válasz
Bog erről (mint aktív Fold 2 használó) másként vélekedett a Fold 3 / Z Flip 3 bemutató videóban.
-
dredjudge84
őstag
válasz
adamklark #16 üzenetére
Az a felháborító, hogy ennyi pénzért nyűg lesz a cucc. Ez az összehajtható technológia még nincs kiforrva. Aki megveszi majd szenved vele nem győzi vinni majd szervizbe. Nem is tudom melyik korábbi telefonnál volt, hogy egy idő után elkezdett recsegni ropogni a telefon a sok ki be hajtogatástól.
-
adamklark
senior tag
válasz
dredjudge84 #15 üzenetére
értem én hogy fel vagy háborodva az áron, de nem feltétlen fszméregetésnek kell aki megveszi meg nem ez okozza az apokalipszist
-
dredjudge84
őstag
Jó igaz mind amit írtatok. Nekem úgy látszik más a lélektani határ egy telefon áránál, mint másoknak.
De azért érzi mindenki remélem, hogy ez egy nagy lehúzás. Csak azért, mert összehajtható ennyi pénzt elkérni érte. Plusz a kőgazdag emberek akik megveszik, inkább ennek az összegnek a felét adakoznák el valami jótékonysági célra, mert 350 ért még mindig csúcstelefont lehet venni.
Egyébként meg mindenki részese a jövőnek abban a pillanatban, amikor vesz egy új kütyüt, lehet az bármi. Vagy akár vesz egy házi állatot, mert ő is onnantól a jövője része lesz, és akkor legalább értelmesebb dologra költi a pénzt.
Szerintem ez a telefon a tipikus f*sz méregetés kategória, aki ezen dolgozik, jól tönkre vágja majd a látását idővel. Ennyi pénzért inkább vehetne egy üzleti laptopot, aminek normális méretű kijelzője van.
-
Essentials
aktív tag
A Telenornál néztem néhány napja egész korrekt ( vagy inkább kevésbé szar ) áron hozzá lehetett már jutni a Fold-hoz, asszem 430K. Az már egy klasszikus csúcstelefonhoz hasonlító összeg, persze amennyiben nagy előfizuja van a Telenornál az illetőnek. Ha engem felizgatna ez a készülék, szerintem bevállaltam volna annyiért, szóval Samsungtól nem óckodó, új technológiára vágyóknak szerintem nem rossz ajánlat ott!
-
ErwinChico
tag
Nekem 220-ért beszámították a Z Flip 4G-met, plusz megkaptam a 35 ezret a kuponkódért kp-ban a Samsung üzletben, így 145-ért egészen jó deal volt a Flip 3.
Korábban az elsőt a T-től vettem 180 ezer Ft online kedvezménnyel + lejött az előfizetésem után is kb. 90, így 240-ért az akkori árához képest szintén jó vétel volt.
-
MrPetya19
addikt
A 10% 200k felett csak nálam nem működik?
-
7Heads Drago
veterán
válasz
dredjudge84 #1 üzenetére
De itt annyi kupont kapsz hogy mire elköltöd és minden megvan jóval nagyobb lesz az az összeg, mint 700e. És ugye pont ez a lényeg hogy nem fogod a parlagon heverni ha már kaptad. Na mert ugye magyarok vagyunk.
A jelenleg kapható melegedős szarok nekem biztos nem kellenek. Akkor vagy marad a P30 vagy veszek egy almát. Nagyon nem tetszik nekem ez a jelenlegi trend. -
adamklark
senior tag
válasz
dredjudge84 #1 üzenetére
az ár relatív, ha minden nap használod akkor nem pénzkidobás, egy kocsival ellentétben pl amire kidobnak legyen mondjuk használtan 1 millió és alig vezet. meg nem kötelező egyben megvenni, de többi telefonhoz képest persze nagyon drága, de új technológia, később olcsó lesz
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
dredjudge84 #1 üzenetére
Tudod, Üvegtigris idézet :
"Ha Te most állandóan kólát innál, akkor én azt mondanám Neked, hogy igyál traubit. Mert ha traubit iszol, ugyanazt a cukros löttyöt csurgatod a beleidbe, mint a többiek. De azáltal, hogy ők kóláznak, Te meg traubizol, különbözöl a többiektől. Na... Ez az, amit jó lenne, ha megértenél. "
-
MikeWazowski
veterán
válasz
dredjudge84 #1 üzenetére
Felesleges ezen filózni. Nyilván nem Te vagy a célközönség. Ahogy én sem. Nekem a fele a nagyon max, amit adok egy telefonért. Azt is csak két évente.
-
FattyDove
őstag
válasz
dredjudge84 #1 üzenetére
Tovább gondolom a ki az akit..
- 40000-et fizet egy szaros telefonért?
- 80000-et fizet egy szaros telefonért?
150000-et fizet egy szaros telefonért?
200000-et fizet egy szaros telefonért?Érted már a problémát?
Az fizet érte ennyit, aki megteheti és részese akar lenni a jövőnek már ma.
-
zeon.hu
nagyúr
A minap megnéztem élőben a Flip-et és a Fold-ot is (a Watch 4 érdekelt, de ha már ott voltak...).
Elképesztőek, de nem csak érezhető, hanem nagyon is látható "árok" van középen, sokkal kisebbre számítottam.
Ettől függetlenül persze el tudnám viselni, ha megdobnának vele... -
szemy94
senior tag
válasz
dredjudge84 #1 üzenetére
A fene tudja. Fél éve jártam egy autóbontóban, a tulaj nem egy informatika/számtech zseni szerintem, aztán előkapta a Fold-ot, hogy mutogassa
Persze már be volt törve a külső kijelző
-
dredjudge84
őstag
Csak tudnám ki az, aki hajlandó 700 000-et fizetni egy szaros telefonért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Z Fold3 és Z Flip 3 mellett az új Watch4 széria és a Buds2 mellé is jár ajándék.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Energiaital topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest