- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.t.a.
senior tag
Lehet igazad lesz és ki kellene próbáljak egy i900-ast, de akkor is megvárom az első pár véleményt róla. Majd meglátjuk. Azok amiket írtam valóban alap dolgok (én is így írtam), ezért egy 120eFt-os kütyütől kicsit többet várok el. De mondjál nekem nyugodtan pár olyan készüléket ami kielégíti a kritériumaimat és nem kerül mondjuk 60-nál többe pannon kártyásan vagy függetlenül, esetleg pannonos előfizetéssel. Igérem utána nézek és kipróbálom őket ha tehetem.
Felső árkategóriában már akkor van pár ilyen teló (pl.: i900), azért kértem 60 körül.
-
k.t.a.
senior tag
Nekem nem a 3G miatt kell egy telefon. Nem használnám túl gyakran. Nekem egy olyan teló kell ami ránézésre, tapintásra minőséget sugároz, egyszerűen használható, teljes mértékben testre szabható, gyors és megbízható. Nem okoz gondot rá/róla adatot átvinni máshova (egy USB elég nekem), és ha éppen nincs nálam digit fényképező akkor is le tudok fényképezni valamit úgy hogy kivehető legyen rajta a téma. Ezen kívül nem baj ha zenét is tudok róla hallgatni. Ezek olyan alap szolgáltatások amik 4-5 év múlva is alap dolgok maradnak. Már csak annyi hogy ne legyen bunkó nagy. Szerintem ezek nem olyan dolgok amik évente változnak. Biztos jönnek ki az újabb kamerák, de egy mostani közép, felső-közép kategóriás nekem elég. Ha ilyen gépet mondasz nekem 120eFt-ért már megyek is megvenni.
Ha nagyon akarok még tudok mondani részletes kritériumokat: napfényben is olvasható kijelző, két-három napig kibírja sűrű használat mellett is. Ne legyen ultra érzékeny a karcokra. Legyen neki magyar support-ja (lehessen kiegészítőket beszerezni hozzá). Stb...
Mod.: Az iphone csak egy példa volt, ne lovagolj rajta. Azt se vennék előbb mint i900-at ha ez vígasztal.
Mod2.: Egy MediaMark-os teszt alatt nem jönnek ki azok a hibák amiket én szeretnék kizárni.
-
k.t.a.
senior tag
Részben igazad van. A baj tényleg az árával van, de nem olyan szempontból hogy drága, mert ha valóban olyan szuper lenne akkor kipengetném az összeget, mint ahogyan az a múltban már megtörtént. Csak ezért az árért nem fogok olyan minőséget kapni, amilyet elvárok. Lehet hogy ez a teló mégis olyan jó, mint ahogyan beharangozzák, de sajnos túl drága ahhoz hogy csak úgy megvegyem, kipróbáljam és ha mégsem üti meg a szintet, akkor minden szívfájdalom nélkül lepasszoljam. Ha valaki garanciát vállal rá, hogy én ezt 4-5 évig különösebb idegeskedés/bosszankodás nélkül használni tudom, mert bírja és tudja amit kell (úgy ahogy az elvárható ettől az árkategóriától), akkor már rohanok is venni egyet.
Mod.: Ha nem lett volna az i750-esem meg apámnak az N72, akkor lehet hogy most gondolkodás nélkül vennék ebből vagy az iphone-ból egyet.
-
k.t.a.
senior tag
Vannak még hiányosságaim, például autót és lakást csak hitelre tudok venni, és százezres telefont is csak 4-5 évente engedhetek meg magamnak. Ebből következik hogyha kijön évente egy újabb verzió akkor nem rohanok a boltba megvenni. És mivel egyszer már nagyon megszívtam vele, óvatosan kezelem ezeket a mindent tudó okos telefonokat. Ha nem haragszol nem rohanok a boltba mert készült róla pár jó cikk.
Hogy hol kapok 100%-ig tökéletes telót? Sehol! De nem is akarok 100eFt-ot kiadni egy xar-ért, azért elég 20-at is fizetni, ha már szükség van rá.
Nehogy most azt olvasd ki a soraimból hogy xar-nak titulálom az i900-at! Nem tudom milyen lesz, majd kiderül. -
k.t.a.
senior tag
Nem csak neked válaszolok, hanem mindenkinek aki nekem írt.
Nem zártam ki teljesen a samu teló vásárlását, csak eléggé elvették a kedvem tőle jó időre. Tudom hogy a WM nem samsung találmány, mégis ők igazítják a telójukhoz a szoftvert is valamilyen szinten. Nem akarok hülyeséget írni, de mintha itt is lennének driverek vagy valami hasonló fájl, ami biztosítja a megfelelő kapcsolatot az oprendszer és hardver között. Illetve a kiegészítő szoftverek is a samut dícsérik. Ha más oldalról nem is, de legalább olyan közük van hozzá, hogy hagyták felrakni a telójukra, amikor nem működik megfelelően. Hiába a faxa kijelző, kamera, egyéb cuccok benne, ha nem lehet rendesen használ.
Mindenesetre ha legközelebb ilyen kategóriás telót akarok venni azért megnézem mi a samu aktuális ajánlata. Viszont az nem mostanában lesz. Én úgy érzem hogy ez a kategória abszolút nem éri meg a pénzét (jelenleg), mert ennyi maniért az ember elvárna hogy 100%-ig tökéletes készüléket kapjon.Várom a visszajelzéseket majd három-négy hónap múlva. Mindenkinek sok szerencsét hozzá.
-
k.t.a.
senior tag
Hogy rá van izgulva itt mindenki erre a telóra. Én az i750 után megfogadtam hogy samut addig nem amíg nem tanulnak meg software-t írni. Az oké, hogy a hardware jobb mint másé, de ha használhatatlan akkor mit ér az egész.
Most boldog tulaja vagyok egy nokia 3109 classic-nak. Még kamera sincs benne, de legalább telefonálni lehet vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gmail
- Óra topik
- Autós topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen TV-t vegyek?
- Opel topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest