Hirdetés
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
LackoMester
addikt
Dől a lé, a WOW- ból, COD- ból stb.

Ez a Bobby fiú, de nagyon nemszimpatikus egy gyerek, de valjuk be, valamit tud.
-
malacka87
őstag
Végre abbahagytam én is. Sok kellemes "órát" töltöttem el vele minden nap de most már eljutottam odáig hogy nagyon unom! Ez a lfr rész megette az egészet egyik klánból a másikba mert sehol sincs meg a 10ember. Sajnálom talán majd egyszer rájönnek hogy nem jó irányba haladtak de addigra meg már kijön a következő mmo... Diablo hát a mai napig bánom hogy megvettem. Starcraft az ami nagyon bejött.
Sajnos mindenhol ez megy már minél több lóvét préseljünk ki... -
ng0ofy
KORREKTOR
Szerencse, hogy az activison kapcsán előjött a Valve téma, de legalább beszélnük róla (:
Fejlesztés témában geryflash-el értek egyet, mit feljessszenek, amikor ami van, az is épp jó, csak apró nüanszokban kell változtatatni, figyelve a vásárlók hangját. Nem pedig kiadni 2 évente valamit, ami olyan mint egy mozi, lejátszom és kész

-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Kezdetben tényleg csak azzal lehetet, de pár patch-el ezelőtt már a simával is lehet.
A Cloud-os mentéssel meg sokat nem érsz, mert csak ott van, de semmi befolyásod rá. Ha valamikor nem tud menteni rendesen a játék a cloud-ra, akkor meg vagy lőve, törölheted a karaktert.
A patch-ek esetén amit még nem értek, hogy bizonyos esetekben miért nulláznak minden beállítást. Teljesen király, mior fejhallgatóval a fülön elindítod a játékot, és majd beszakad a dobhártyád, mert 10% helyett 100%-on van a hangerő.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Eredeti játékokról van szó. Sokaknál a DLC telepítése után a statok nullázódtak. Az Armor-ok gyakorlatilag eltüntek. Van akinél a stash ürült ki. A nem működő vagy rosszul számolt skillekről már nem is beszélve. ÉS a fejlesztőknek láthatóan fingjuk nincs arról hol a probléma, mert egyetlen ilyen bug sem lett fixálva a DLC megjelenése óta...
Lehet azért nem találkoztál semmivel, mert nem online karakterrel játszol. Az kissé bugtanya a mai napig.Mondjuk az is érdekes, hogy állítólag nem férnek hozzá a Steam Cloud-hoz (az online karakteres problémákra tipikusan ez a válasz). Már csak azért is kamu ez a duma, mert más játékokban meg tudták oldani. Talán meg kellene nézni rendesen azt a SteamWorks SDK-t.
Ja, és még a másik okos dolog, amikor patch után kezdheted az egész játékot elölről, mert lehet be sem töltődik a karaktered. A Neocore fórumán erre is találni nem kevés bugreportot.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Amit azóta sikeresen szétbarmoltak a fejlesztők... Fejlesztés igazából nincs, csak folyamatos regrsszív buggyártás. AMi a legnevetségesebb, hogy vannak benne bugok, amik a játékot befolyásolják (pl beragadó irányítás), ami a beta óta a játékban van, de még csak nem is foglalkoznak vele. Persze az fontos volt, hogy akinek két Titan-ja van, az tudjon hatalmas felbontásban játszani (mert ugye egy VGA-va egy monitoron nem is lehet már játszani, ezért ez prioritás. Javították is kb 3-4 óra alatt). A "tartalom fejlesztés" meg igazából nem létezik. Legalábbis én nem látok ilyet a játékban. A DLC meg simán játszhatatlanná tette nagyon sokaknál a játékot. A Scenariok nem... Azokat inkább hagyjuk.
GeryFlash: A Source Engine-t nem fejlesztik? Akkor szerintem hasonlítsd össze a HL2-t a Portal 2-vel. Mintha nem is ugyan az a motor hajtaná.
-
GeryFlash
veterán
Persze, ezek is, csak 1-2 évre gondolt.... De az új Tomb Raider is jó lett, ha indie akkor meg ott van a csodálatos Machinarium is. Igenis lehet jó játékot csinálni, de állítom, ha egy cég nincs rá kényszerülve, nem fog. Egész más a hozzáállása egy Ubisoftnak vagy Cd projetknek, mint a valvenek vagy a blizzardnak.
-
Huma
addikt
válasz
GeryFlash
üzenetére
Fallout 3 és a New vegas. Dragon Age, Witcher 1 (szerintem jobb mint a második rész). Dishonored (Nálam a top 10-ben van). Plants vs Zombies és még egy rakás kreatív és szenzációs indie jellegű játék.
A Blizz valóban nem adott ki olyat az elmúlt pár évben ami felérne ezekhez a játékokhoz. Mondom ezt úgy hogy több száz órát öltem a D3-ba.
-
GeryFlash
veterán
Witcher 2, Battlefield 3, Awsomenauts, Path of excile, Skyrim, Batman játékok, Skyrim, Far cry 3, kell még? nem tudom honnan veszed, hogy én mindent szarozok, de mondd már azt, hogy a Blizzard és a valve játékot fejleszt, és nem pedig copy paste (kivétel a starcraft és a portal 2)
-
KisDre
senior tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Jó jó nem azt mondom. De nehezebb egy adott karakterre odafigyelni. Tehát na. Lehetőséget tekintve, mindig olyan történeti esemény van, amikben tucatjára vannak a karakterek. Amiben nagy dolgok történnek és sokakat érintő. Tehát kissé korlátok között mozog lévén hogy Multiplayer, Single-be mindig könnyebb lesz történetet mesélni.
Spoiler! :Jó persze lehet rám megint ellenpéldát mondani, hogy ott van pl Arthas "kiszabadulása" és az Új Lich King-es jelenet -
-
KisDre
senior tag
válasz
üzenetére
Igazándiból bármikor játszódhatna szinte, a Warcraft mitológia van olyan színes mint akár a TES. Az más kérdés hogy Starcraft II most egy darabig lefedi nekik a "stratégia szektort".
Azzal se lenne bajom ha esetleg új műfajba fognak bele, csak legyen kreatív, vagy valami új a dologban.
De persze nyilván a Warcraft 4 már igen csak megérett történetileg szomjas playereknek mindenképp
(Ha valaki azzal jönne hogy a WoW-ban is volt történet, a WoW-ban a kieggekkel együtt, annyi történés volt, amennyi a War3-ban egy kampány alatt, nah jó túlzok, de egy stratégiánál jobban eltudják mondani a történetet, mint egy MMO esetében) -
GeryFlash
veterán
válasz
üzenetére
Nem voltam ekkora Cs-s ebben igazad lehet, de akkor sem tartom egy content teljes dolognak, javítgattak rajta, de semmi forradalmi vagy merészebb ötlet. Az, hogy az assasins creed anvil motorját a sourcehöz hasonlítod...

Ja amúgy igen, a d3 nerfelve volt, akárcsak a hülye mist of pandaria, wowos voltam anno, de wotlknál letettem, nem volt pofám 150k hpval rohangálni mint egy félisten, meg hogy hunterrel kitoljam a 4.3-as patcnél a 4.1-es bosst
nem értem, ki kérte a világtól, hogy könnyítsenek a játékokon? mert ezt még a hülye vásárlói statisztikával se tduják alátámasztani (14 millió helyett 7 milliü előfizető) -
GeryFlash
veterán
válasz
üzenetére
A cs go egy rókabőr, a jó árazás a minimálisabban szebb grafika miatt válthatta le a sourcet. A portal 2 valóban jó, de azonkívül értelmes játék nem jött ki, mert minek, ott a steam, franc se akar dolgozni meg kockáztatni. A source motort se fejlesztik, remélem azért csak lesz vmi új dolog a következő konzolra, és nem csak ezt fogják pofozgatni...
A diablo 3ról meg annyit, h napi 2 hirdetést látok, amit levesznek, mert el akarják adni az accountot. Rohadt nagyot csalódtam benne, egy 10 fős ausztrál fejlesztés (Path of excile) a földbe döngölte ezt a millió dolláros brandet. Fizetős AH, net kapcsolat, 0 talentfa, gyenge történet (befejezés), mosott grafika, magas ár. Legenda valóban...
Nem flamet akarok, csak sokan nem értik meg: míg az Ea és a Ubi nem annyira teheti meg, addig a valve és a blizzard megteheti, hogy ne fejlesszen semmit, esetleg egy százéves motorra kidobjon vmit vagy kevés tartalommal (valve) vagy magas árral. 2 évente. -
-
Huma
addikt
A Blizz már nem az ami régen volt. Innováció nulla, pénzéhség maximális.
-
-
nanorambo
őstag
-
Zedz
addikt
Ez is belekerülhetne a cikkbe:
For the quarter, Activision Blizzard was the #1 independent publisher in North America and Europe combined, including accessory packs and figures, with the #1 and #2 best-selling titles year-to-date– Skylanders Giants™ and Call of Duty: Black Ops II.¹ Additionally, Blizzard Entertainment’s World of Warcraft® remained the world’s #1 subscription-based MMORPG, ending the quarter with approximately 7.7 million subscribers.²
Ha jól értem a WoW előfizetők száma 8.3 millióról lecsökkent 7.7-re.
-
gabber01
addikt
"A hirtelen változás mindig kétélű fegyver, a userek egy része már csak azért utálni fogja, mert eddig nem ilyen volt."
Ez még akár valamilyen szinten igaz is lehetne a folytatásokra. Csak a másik oldalon meg ott vannak azok, akik változást akarnak, merthogy ilyen már volt.
Ja, hogy új IP-k is kellenének néha...?
-
Rexdemon
aktív tag
Nem az a baj,ha egy vállalat pénzt akar keresni, sokkal inkább az, hogy csak és kizárólag pénzt akar keresni; ma már nem az a lényeg,h minőségi/előremutató/kreatív/etc játékot alkossanak, ami nyereséges, hanem olyan játék a cél amivel minél hamarabb, minél több pénzt szednek be - ha az alkotás nem maradandó/korszakalkotó, az nem baj, mert mire "kifut" addigra a következő "moneybag" már lepottyant a futószalagról. (Activision-Blizzard, EA-Bioware, ua az a recept, sajna)
Én mostanában a kickstarteres cuccokban jobban hiszek, nagyon érdekes lesz látni,h valóban megérte-e az a pár ezert ft amit pl a Shadowrun Returnsbe fizettem.

-
scream
veterán
Gondolom a " 429 000 000 millió " és " 172 000 000 millió " 429 millió és 172 millió akart lenni.
-
golya87
őstag
Erről már korábban is volt cikk, hogy a Vivendi tervezi eladni a részvényeit. Így nem annyira meglepő számomra.
Minőségi javulásra Blizzard részről én is számítanék! Van hova ("vissza")fejlődni! -
gianni85
veterán
Gondolom ettől függetlenül minden megy majd a régi kerékvágás szerint.
-
Fecniii
tag
Szuper! Akkor most a Blizzard vásárolja ki magát az Activisonből! Hátha visszatérnek a játékfejlesztéshez a pénzkergetés helyett!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Samsung kuponkunyeráló
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OTP Bank topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Ha valaki azzal jönne hogy a WoW-ban is volt történet, a WoW-ban a kieggekkel együtt, annyi történés volt, amennyi a War3-ban egy kampány alatt, nah jó túlzok, de egy stratégiánál jobban eltudják mondani a történetet, mint egy MMO esetében)
nem értem, ki kérte a világtól, hogy könnyítsenek a játékokon? mert ezt még a hülye vásárlói statisztikával se tduják alátámasztani (14 millió helyett 7 milliü előfizető)