Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fiffer

tag

Nos, csak kis összefoglalás: kb 20 napja van nálam a javított s200, és hibátlan. Végre. A cserekészülékként adott HTC Touch HD T8282 (Blackstone) Qualcomm MSM 7201A™ 528 MHz procival egy rémálom volt iszonyat lassú, idegtépő. Munkahelyen valahol 2-es HSDPA jelet fogott (a 4 pálcikából, amivel a térerőt jelzi)ami elég lenne, de mikor elkezdtem netezni visszaesett gprs-re, utána vissza hsdpa sít....Az s200-al nincs ilyen, ha megfogta a jelet, meg is tartja, grafikus távoli gépelérés álomszépen megy vele. Még a metatrader4 rajzoló funkciói is kiválóan működnek.(HTC ezt se vitte, túl lassú ehhez)
    A Touch HD csak nagyon jó jel esetén nem esett vissza gprs-re.

Amúgy hihetetlenül könnyű a gép. Feltettem a legújabb hivatalos acer rom-ot, kicsit talán gyorsabb lett, nem számottevő. Feltenni úgy sikerült, hogy a reg-ben a nyelv verziószámot EN_01 -ről simán EN-re kellett javítani, mert mindig leállt a frissítés, itt HKLM\ControlPanel\ACER\SystemInfo\Software.

Érdekesség: vodás mobilnetem van, huawei usb modemmel,van ahol mindkét pda csak gprs jelet vett, míg az usb modem hsdpa jelet 1-3 mbps letöltéssel (igaz usb hosszabítóval ablakba kirakva, de a pda-k is az ablakban voltak.

Ja és egy idegesítő hiba, lehet hogy win vagy a driverek: napközben párszor megyek fel netre, ekkor bekapcsolom a telefon részét (mert amúgy külön mobiltelefont használok hívásokra, egyrészt a gyorsan merülő akksi miatt, másrész a mobilnetet kedvezőbb feltétellel árulják, ha külön sim kártyára kérem), és van hogy előbb el kell indítanom az opera mini-t, megnyitni egy weboldalt, és utána tudok távoli gépelérést indítani, de van hogy soft reset kell neki úgy hogy a telefon rész már be van kapcsolva.

Új hozzászólás Aktív témák