Hirdetés
- Yettel topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
anzo
senior tag
válasz
korpicschess
üzenetére
Itt próbáljuk megosztani a tapasztalatokat nem priviben mert ezek mindenki számára hasznosak lehetnek.
Még meg sem melegedett nálad és már frissíteni akarod?
Kérdés mit szeretnél újabb gyári romot vagy egy főzöttet. Esetleg Sensével. -
animoo
senior tag
Sziasztok!
Ti tapasztaltatok spontán újraindulást, vagy esetleg fagyást AS közben? Nekem ma volt mind2. NAgyon bízom benne, hogy ROM probléma, és ha teszek fel mást, megjavul. Ha nem, akkor megy vissza a boltba 3 napon belül cserére....
Egyébként szerethető kis cucc, semmi bajom vele, szeretném, ha minden oké lenne, és tudnám használni. -
-
-
lasvegas
tag
még megvan

-
animoo
senior tag
crey, akkor te is klubtag leszel. tegnap volt egy kis gondom, ami szoftveres eredetü. Nem müködött az sms és e-mail irás. Anzo forumtársunk volt olyan kedves, és segítet egy kis fix-szel, és mondta, hogy a legfrissebb rom buildekben jelen lehet ez a hiba. Ezt azert irtam le, hogy ha véletlen más is igy jár, van megoldás a romcserén kivül is.
Ami a többi dolgot illeti, egyelöre elégedett vagyok a gyorsasaggal, a kijelzövel, irtzó klassz, hogy mindent rögtön megcsinàl. A Winmo az meg Winmo, kell hozzá egy kis affinitás, meg türelem, de èn pont ezért is vettem winmos pda-t. Mellesleg nem nagy, pont jó, és nagyon szép. A fektetett qwery király, nagyon kényelmes. -
lasvegas
tag
na akkor lenne nekem egy ilyen eladó sajnos nem jött be a winmo meg a mobil tvt se tudom sehogy belőni rajta béna vagyok hozzá. a gép 3 hetes babosmiki fórumtárstól vettem dobozban minden tartozékkal tok is van hozzá az elején fóliával, a hátlapon minimális hajszálkarcokkal nem feltűnő a használatból adodóan, bónuszban adok hozzá egy 8 GB os memóriakártyát igo 8.3 al a gépre miki mindent rátett Spb mobile shell 3.5,core player,stb hibátlan nagyon gyors aki ért hozzá annak kitűnő készülék lesz árban nem gondolkodtam írjon akit érdekel megegyezünk.
-
animoo
senior tag
sziasztok! na megvan a gép! arrol irok. kicsit szokatlan, meg idobe telik belakni majd, de atomgyors! majd jövök, még.
Ja, nekem volt hozzá tok is
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nincs ezzel semmi baj, egyszerűen őket nem érinti ez a piac. Az Acer Mo. sem több a Speedshopnál, vagy bárkinél, ő is az európai disztribútoron keresztül venné, mint ahogy pl. a speedshop. Teljesen mindegy hogy hogy hívják őket.

-
-
benczeb
aktív tag
Sziasztok, aki mar probalta, mennyire kell a ceruzat hasznalni, ugy ertem, hogy mivel rezisztiv a kijelzo, ujjal mennyire kenyelmetlen a hasznalat? Van egy kb 5-6 eves yakumo pda-m, az nem olyan kenyelmes, bar gondolom, azota fejlodott a technika, es van kulonbseg rezisztiv es rezisztiv kozott. Velemenyek?
Koszi
-
Hát majd meglátjuk, hogy mikorra is érkezik.
Amúgy azt nem értem, ha Európában nem hiánycikk, akkor miért ilyen lassú a beszerzés? . . . Csigapostával is ideér az EU-n belülről bármi egy hét alatt. . . És nem hiszem amúgy, hogy az Acer Magyarországon keresztül menne. ..Úgy tűnik szép lassan válthatok Win7-esre. Nembaj, úgyis időszerű volt már, hogy az SP3 XP menjen lekerüljön a gépről... Bár azért a Norton ghostot beizzítok.

-
-
phhh
tag
azt azért nem mondtam, hogy olyan vacak!

csak találkoztam egy érdekes hibával, és az érdekelt volna, hogy más bele futott e már?
amúgy az előző két alkalommal, amikor ott taperoltam, akkor nem tűnt fel...most jut eszembe, ezt nem lehet esetleg valahol állítani, hogy mennyire kell rátehénkedni a kijelzőre, hogy csinálja is, amit szeretnénk, mert akkor lehet a hr-rel visszaállítottam alapra?!

-
animoo
senior tag
Sziasztok!
Látom, mindenki írja, hogy a gyorsboltos példány milyen vacak... Én ott szerettem bele ebbe a pda-ba, mert véletlen a kezembe került, és megnyomkodtam. Ha ennél is jobb, akkor holnap még kellemesebb csalódás fog érni, mikor bekapcsolom a sajátomat. Ugyanis megrendeltem, holnaptól én is (remélem) boldog tulajdonosa leszek egy ilyen kütyünek.

-
phhh
tag
Délelőtt én is ellátogattam a gyb-ba (már 3.x
) és egy sikeres hr után nyomogattam vagy 20percet... 
nagyon gyors volt, kb 113 mega szabad memória, de többször, vagyis inkább sokszor volt, hogy hiába nyomtam valamelyik ikonra, nem csinált semmit, pedig érzékelte, hogy nyomtam, mert azt azért jelezte!

más is tapasztalt valami hasonlót?!
-
anzo
senior tag
"Viszont a hardware-es gombok nagyon pozitívak (tudom hogy az ACER-é is az), de a kiállított S200 tesztpéldányon nem egészen úgy muzsikáltak ahogy szerettem volna. Anzo, neked nem volt vele bajod?"
Igaz, hogy egy picit szokni kell mert nem tudod kitapogatni.

Éjjel amikor megébredek és megakarom nézni menni az idő akkor félálomba gondolkodni kell most melyik is az alja
de amúgy teljesen jól működnek.
A kijelző érzékenységét én is furcsállottam a gyorsboltban mert nekem még nem volt ilyen érzékeny telefonom szinte hozzá sem kell érni és már érzékeli is és nem kellett rajt buherálni semmit mint az omnián, hogy ilyen legyen ez ilyen jó és kész.
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Valahol ugyanott vagyok vele mint te, nehéz döntés. Igazából két részre osztanám a dolgot. Én szeretem piszkálni az ilyen telókat, saját arcra szabni. SPB csomagok elsőre felkerülnek rá, különböző jól bevált video (coreplayer), RSS olvasó, böngésző, stb. Minden amit megszoktam és szeretek. Ezért az, hogy milyen UI van rajta, milyen programok, kb. nagyon nem izgat. Mindenre van alternatíva.
Ami az ACER mellett szól: Snapdragon. Mocsok gyors. De komolyan. Bizonyos tesztekben (pl. ahogy Anzo is írta), a HD2-t veri, de csúnyán. . . Nagyon jók a visszajelzések, és van rá két év garancia is. A TFT kipróbált technológia, valószínűleg a kiállított példány valamiért össze volt barmolva, mert nem volt olyan érzékeny érintésre, mint az Omnia II, nem is értettem hogy miért. Emellett szerintem fogásra egy kicsit jobb is, nekem az Omnia nagyon csúszkált a kezemben, fogalmam sincs miért.

Hát a Samsung mellett pedig az szól, ha letakarítja az ember a TW-t, egyből egy baba hardware-t kap, saját belső memóriával, gyönyörű AMOLED kijelzővel (tényleg nagyon faja). Ami egyben a hátrány is, félek tőle, hogy úgy járok mint páran itt a fórumon, aztán pisloghatok hogy egy hónapig nincs telefonom. Na akkor kapnék erősen "agyf@szt".
A Samsungnak nem tetszik a lekerekített formája, mindig szögletes telóim voltak. Viszont a hardware-es gombok nagyon pozitívak (tudom hogy az ACER-é is az), de a kiállított S200 tesztpéldányon nem egészen úgy muzsikáltak ahogy szerettem volna. Anzo, neked nem volt vele bajod? Miki? 
Még egy dolog ami a Samsung mellett szólhat, a támogatottsága - és itt elsősorban nem szoftveresről beszélek, de beszélhetnék arról is. Amíg az Omniát a mobilszolgáltatók is felveszik a repertoárba, és tulajdonképp úgy veszi mindenki mint a cukrot - és a maga módján tömegtelefon lesz, addig az utolsó alkatrészéig is mindent utángyártanak hozzá, kiegészítőket vehetsz meg, ebben az Acer szerintem erősen le fog maradni. Ennek egyszerű az oka, nincs akkora tapasztalata és marketingje mint amilyen a Samsungnak. Ja, a mobil piacon persze.

Így a tapogatás után, sem tudnék dönteni. Alszom rá egy párat. Na meg gyűjtögetem a pénzecskét rá

Egyenlőre ha egy kicsit is, de az Acer áll nyerésre. Ha viszont idén nem kapok belőle tisztességes garanciás változatot, lehet hogy hagyom a nyavajába.

-
off
Hát érted. Acer, acer. Sör . . sör. . . márpedig sör és sör között is van különbség. Eh, le is gurítok egy jó kis Deliriumot
Éljen a rözsaszín elefánt! 
/offAzért offoltam így, mert sajnos a mondandóm viszont erősen témába vág. Voltam ma a gyorsbótba, hogy végre megnyomogatom a két nagy ellenfazekat (S200, Omnia II).
Hát kérem. Ilyen trehányul kirakni egy érintőképernyős PDA-t. . . a lopásgátló csipogó rajta a Start menün (S200), és lehetetlen bármit is próbálgatni vele. Össze vissza állítgatva, minden szétcsapva rajta. . . - ja és az a tetü lopásgátló örökké el kezdett csipogni, ha 20 mp-nél többet a kezemben volt. Hozzá kell tenni, semelyik másik kiállított készüléknél nem sípolt
ejj mondom ennek a fele sem tréfa.
Na semmi gond, leülök a sráchoz, mondom neki, hogy jövő héten vennék egyet. Mibe fáj, mennyi a gari, mik a tartozékok (ilyenkor játszom a hülyét, és úgy teszek mint aki még nem is látta soha még képen sem, kíváncsi vagyok mint kamuznak sokszor
), hát erre mondja nekem hogy kifogyott.
- Mondom ok, mikor lesz?
- Hát az idei évben már biztos nem. . .Hmm. . . halló. 2009-et írunk? Vagy álljak sorba banánért is? XXLGSM szintén üres, 220Voltba elvileg jön majd. . . valamikor. A gyorsboltból azért erőltetném, mert nekem számít a két év gari. . . Ugyanannyiért. De ha idén nem lesz, akkor lehet hogy teszek rájuk

Finom.

-
anzo
senior tag
válasz
valentino73
üzenetére
És ezt miért az S200 -as topikjába írod?

-
valentino73
csendes tag
Üdv Mindenki!
Nektek mennyire jött be az f900-as? Sokat gondolkodtam hogy ezt vegyem de egy kicsit lerántották a tesztjei alapján.Ezért választottam az m900-ast..Jó kis gép..Htc-k után jó érzés volt ezt a kézbe fogni!!! Most épp kap egy igo 8-as softot meg egy videolejátszó progit..Vagy tudok olyan helyet ahol nem vírusos van? Köszönettel Urak!
Üdv M900!

-
anzo
senior tag
Elég sok a különbség a két build között.
A 21857 a klasszikus 6.5 a 28002 pedig már a 6.5.3 -as az új UI sokkal ujj barátibb. Az i900-hoz én már csak ilyen romokat készítettem.
Minden rom készüléktől függetlenül úgy készül, hogy a gyári rom az alapja tehát a driverek mindenképpen át kell ültetni a főzött romba, hogy egyáltalán működő képes legyen a gyári programok közül általában el szoktuk hagyni ami nem sok mindenre jó és helyette olyanokat rakunk bele amit jobban gyorsabban sok rétegübben lehet használni. Jelen esetben a manilát.
-
phhh
tag
Anzo mester!

Az s200asra való manila 2.5-t honnan lehetne letölteni?
-
phhh
tag
A russa nevezetű progit használja valaki, egyáltalán elindul rajta?

Köszi! -
anzo
senior tag
Arra nem tudok válaszolni, hogy mi a helyzet a szervizzel a gari után

Programok tekintetében az összes MS program benne van amit a windows tartalmaz. (Office, IE, MSN stb..)
Valamint az Acer programok ezek:
youtube
SIMLock
SFR_MillionDollarPoker
SFR_Block_Breaker_Deluxe_2
SatelliteDataUpdate
Registration
Preferences
OSLang_EN
Phonebook
NotificationManager_WVGA
HomeScreen_F1
GoogleMaps
GMA
Facebook_v1.0.0.7
EasyKeyboard
Dialer_WVGA
ConnectionWizard
COMPhoneSetting
BackupUtility
Album
Acer_Customization
AcerTheme
AcerSNS4Shell3WVGA
AcerAgenda -
Sz.Miki
őstag
Arról hol találok listát, hogy milyen szoftwereket tartalmaz a kütyü?
A másik fontos kérdés, mivel acer lapotopm van tudom, hogy ha Garizni kell akkor ki kell küldeni Brno-ba, de ha letelik agarancia akkor vannak Bp-n szervizek akik acerrel is foglalkoznak. PDA-nál ez vajon hogy is megy? Alkatrészutánpótáls, pl akkumulátor? -
anzo
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
De természetesen ez játszhat közre.
-
anzo
senior tag
Egyik kijelzőt sem lehet rendesen látni verőfényes nap sütésben, de a normál fényviszonyok meélett ennek is ugyanolyan a láthatósága mint a többi LCD kijelzős PDA-nak.
Kisebb bugok vannak amik nem is jelentkeznek mindegyik készüléknél van aki panaszkodik a halk csengő hangra de nálem nem jelentkezik elég hangos. A gyártók magyar oldala mindig elég rendes fázis késésban van ha megnézed az Omnia2 is csak nem rég került fel a Samsung oldalára holott már elég régen megjelent. -
Sz.Miki
őstag
Ezt örömmel hallom, bár nagyon vigyázok minden cuccomra, a karcoktól a falra tudok mászni

Fényerejével mennyire vagy megelégedve? teszteken olvastam, hogy szabadtéren gyengécskének bizonyul a kijelző fényereje, ez valóban ilyen szigorú?

Van valami amire oda kell figyelni? Mennyire jellemzőek a bugok? Videó lejátszással, hogy birkózik meg, mert a HTC-k nem nagyon szeretik őket

Az Acer magyar oldalán miért nem találom? Lehet, hogy csak én bénázom

-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok!
Az ok , hogy gyűjti az újjlenyomatokat de mennyire karcolódik az előlap és a hátlap???
-
Inarus
addikt
válasz
valentino73
üzenetére
RTFM

-
valentino73
csendes tag
Üdv Mindenki!
Hogy ha tudnátok segíteni a fent említett kérdésben akkor megköszönném!!
Üdv Valentin!
-
valentino73
csendes tag
Tisztelt Bocha!
Nos vettem egy acer m900 as pda/telefont..Nekem tetszik..Egy kérdésem lenne csak: hogy a bejövő hívásnál hogyan tudnám hangosítani a hívó fél hangját? Mert nagyon halkan hallom..Köszönöm előre is a segítséget!!!!
Üdvözlettel Valentin!
-
hegyesidr
tag
Hellóka ! Észrevettétek, hogy a honlapról eltünt az angol nyelvű ROM frissítés ? Lehet, hogy az újabb szériák már eleve frissítve vannak a boltokban ? Bár kötve hiszem, hogy az eddig el nem adott példányokat a kereskedő öntevékenyen frissíti !
-
kiskacz
senior tag
válasz
babosmiki
üzenetére
Komolyan kérdezem: (Dillemma-......
) - meg tudnád indokolni?Jelenleg 3 kütyü között vacillálok.. ACER F1, Omnia 2, HTC HD 2, - most Omniám van, max. márciusig várok (Tudom, hogy addig van még idő és sok minden történhet - akár több új jelentkező is lehet... )
Szóval - miért inkább O2? --köszi!

-
babosmiki
addikt
Én döntöttem!
Acer megy Omnia marad!Ha valakit érdekel az s200, írjon priviben vagy nézzen be az apróhirdetésekbe!
-
animoo
senior tag
Ezt PDAfanclubba is beírtam, de lehet itt jobban pörög a topik.
Sziasztok!
Én most dilemmázom, hogy I8000-ret, vagy Acer S200-at vegyek -e. Egyik megingató tényező ezzel a PDA-val kapcsolatban az aksi üzemideje. Én igazi hard-user vagyok (sokat használom, szinte a pc helyett), erősebb használat mellett mennyit bír az aksija? Lehet majd hozzá szerválni vajon pótot? Ennek a kütyünek a sebessége nagyon csábító többek között, meg szééép. O2 mellett Amoled, és az üzemidő szól.
Amúgy meg Partneronál 2 év gyári garival kínálgatják a honlapjuk szerint.
Köszi a válaszaitokat. -
anzo
senior tag
Már írtuk, hogy mennyi a szabad memória de már nem emlékszem pontosan a seorage 200MB körül a Program pedig 100MB körül van.
A beszélgetések rögzítése alapból benn van az Acer tárcsázójában tehát nem kell hozzá külön program az olvasásra nem tudok egyenlőre válaszolni de majd ese megpróbálok egy két programot de az eddigi tapasztalatok alapján még minden program futott rajta minden gond nélkül amit próbáltam. -
hegyesidr
tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Ahogy elnézem, a jó árnak nagy ára van , de becsületükre legyen írva, jelzik is , hogy ÁZSIAI szoftos !!!
-
kiskacz
senior tag
Tiszteletteljes kérésem a tulajok felé:
-Átlagos install - használat mellett mennyi a szabad mem?
- Fut rajta a Mobilpocket reader - Resco audio Notes (1.37)
illetve ha nem, milyen alternatív megoldás van prc. és egyéb könyvek olvasására, ill. a beszélgetések rögzítésére?Köszi!
-
anzo
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Ami érv az O2 mellett az a kijelző és a 8GB, de szerintem nem fogod sajnálni, ha ezt választod mert ezzel nem kell trükközni mert minden működik rajt

Ezért nincs is sok értelme romot főzni hozzá mert nem sokat lehet rajt javítani hacsak nem az újabb 6.5.x win verziókat bele égetni.
A boltokra irányuló kérdésedre pedig körül kell nézni, hogy hol mennyiért kapod meg de figyelj a garanciára mert vannak boltok ahol még bolti garit sem adnak. Amúgy majdnem mindegy mert úgyis a gyorsboltba kell vinni gariztatni ha netán valami gond lenne vele de reméljük nem lesz
-
anzo
senior tag
Egy kis teszt szerűség a PDA Fan Club-on
-
Szia,
Teljesen igazad van abban az esetben, ha a teljes okostelefon piacot nézzük. Ott bizony a Symbian a legelterjedtebb. Itt viszont a PDA piacról van szó
- bár a BlackBerrybe nem nagyon gondoltam bele, ezt el kell ismernem.Nem védem a WM-et, ismerem a saját korlátait, használtam eleget
Ezért is írtam Napfénysütinek, hogy bizony piszkálni kell ahhoz, hogy használható legyen.Az Android Linux kernelen fut, innentől nekem Linux
(ebbe persze bele lehet kötni, de attól még nekem linux marad :p ) 
-
twine
veterán
Eladásban, darabszámban, azaz hogy mennyire van elterjedve a WM, vagy a Symbian,,,azt kell mondjam valszeg igazatok van,,hiszen legjobb tudomásom szerint a Nokia piszkosul elterjedt a világon és ezzel együtt a Symbian is....Viszont:
Azt gondolom megoldásokban, szoftverekben, sehol nincs akkora ellátottság mint a WM-oldalon,,,,és itt most nem játékra, meg zenelejátszóra képnézegetőre gondolok,,természetes ezekből Dunát lehet rekeszteni minden platformon,,,,Viszont én még sehol nem láttam (attól még lehet persze) hogy symbianon programozzanak (C++ stb.. lásd feljjeb a kérést amire biztosan van megoldás),,vagy "hálózatoskodjon" valaki normálisan,,,,és közel olyan mélységekbe merüljön a távoli elérésben, és rendzsergazdai feladatokban mint asztali gépen....(persze ez utóbbi megállapítás erős túlzás) Ez utóbbiakra én magam nem tudok példát mondani, a távoli elérésen, és file-megosztáson kívül, de emléxem már évekkel ezelőtt olyan megoldásokról beszélgettek PDA-s fórumokon rendszergazdák,,,hogy azt sem tudtam miről is van szó...De ez csak a levegőbe való puffogtatás részemről...Amit mondani akartam az az, hogy ennyire szerteágazó és széleskörű megoldásokkal szerintem egyik platform sem dicsekedhet mint a Windows Mobile....ennek persze megvan az árnyoldala is,,de az már másik téma...Tehát ha valaki ezt keresi azt hiszem nem az elterjedt Symbian-t kell választania, vagy a jól használható Iphone-t....hanem a kicsit sánta kicsit lassú, de mégis borzasztó sokrétű Windows Mobile-t.....
A tévedés jogát fenntartom
-
Na elalvas elott egy utolso uzenet.
Hol voltal/voltatok az elmult 4 evben? A WM-et az USA-ban (ahol a leginkabb nepszeru volt) csunyan pofanverte a BlackBerry. A vilag tobbi reszen meg sose uralkodott, a Symbian vezetett, vezet es meg egy darabig biztosan fog, ahogy erdoke is mondja.
Kozben meg az iPhone is felbukkant, jokorat harapva minden masba, joggal. Az Android meg meg nem futott fel, de a DROID/Milestone ezen valtoztathat.
Szoval a Windows Mobile egyvalamiben elso (holtversenyben a Symbiannal): az igergetesben, hogy majd a kovetkezo verzio milyen szuper lesz, valamikor a tavoli jovoben.
Apropo Android, az Android nem Linux! Ellentetben a Maemoval, ahol egy Debianra pakoltak sajat UI-t, a telefonon meg sima ELF binarisok szaladgalnak, az Androidnak csak a teste kell (
), a kernel folott minden egyedi, es egyseges. Ket szinten van problema, az egyik a verziok kozotti kulonbsegek, a masik a konkret telefonok kozotti kulonbsegek (foleg az ujonnan megjelent sok kulonbozo felbontas) miatti inkompatibilitas, de ez Windows Mobile-nal es S60-nal is ugyanugy fennall, sot. -
Nagyon nem keveri össze. Szerintem

Arról volt szó, hogy Android, Symbian vagy WinMo platform-e a jobb? És itt bizony el kell ismerni, hogy ezen a piacon a WinMo a legelterjedtebb - PDA!
A Linuxos megállapítással mi a baj? Csak jómagam ismerek X mennyiségű Linux disztribúciót - pedig nem tartom magam kicsit sem Linux szakértőnek. A megállapítás meg ez volt, hogy annyi van belőlük mint a nyavaja - és ez igaz is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(másik fórumon: reginickneo)

A multimedia pedig számomra fontos. Eddig az O2 tudja azt multimédiában amit elvárok egy PDA-tól. De mint tudjuk ott meg kevés a RAM...
De ez is tetszik, és a HD2 is bejön. Az O2 is ide tartozik, de az 1Ghz proci egy PDA-ban mindenképpen nyerőbb bármi másnál.