- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
icp1970
senior tag
A Nitro sorozat árához méltatlan anyagminőséggel "örvendezteti" a vásárlót, olyan műanyagokat használnak, ami gyenge, de legalább gyűjti az ujjlenyomatokat meg a karcokat. A legendás Think pad T440,T550 is ilyen lett,350 000Ft ért.
Fedlap új lenyomatot gyűjt, és rettentően gagyi műanyag.Rá írják hogy katonai szabványnak megfelel
De ha ember megfogja,és volt előtte egy pár ThinkPad_ja akkor csak ámul hogy hogy átverték.Ráadásul a tuch pad érzetre és hangra is olyan mint egy kínai villanykapcsoló.És ugyan a noti topikból meg tudjuk hogy a Lenovonak legendásan rossz itthon a szervíz háttere.Szóval nincs itt semmi igazságos általánosítás az ACER-ral szemben.
-
Laox
aktív tag
-
Laox
aktív tag
Láthatóan nincs sok tapasztalatod benne. Az ujjlenyomatokat tényleg gyűjti, de amúgy nagyon masszív műanyag, nekem 1 év folyamatos hordozhatóság után sem recseg, ami az eddigi laptopjaim közül egyikről sem volt elmondható. Én pont az Asust nem hoznám fel példaként, mert az volt az a laptop, amit a vásárlás másnapján visszaküldtem a boltba, mert annyira szörnyű minősége volt. Lehet, hogy fém a háza, de a kijelző pl. a leggagyibb 3000 forintos kínai lcd, a billentyűzete szintén kicsit lötyögött, rossz volt ránézni. Lehet, hogy a fém ház ellenállóbb, bár a fentiek után el tudnám képzelni, hogy olyan minőségű, ami agyonkarcolódik, vagy az illesztéseknél szétválik egy év után. Eddig egyedül a Lenovo gamer notija volt olyan, amit jó volt használni, annak egyedül a hűtésével nem voltam elégedett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest