Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
Jó lehetséges , de igazából semmi értelme. (van omnia android program is meg linux de ezek csak szórakozásra jók.)
Maradjunk annyiban hogy nem lehet
-
törölt tag
technikailag megoldható, de nagyon macerás, ugyanis jelenleg még nagyjából igaz az, hogy más oprendszerek alá teljesen más hardvert tolnak, és ezért komoly driver problémákba szoktak ütközni ezek a kísérletek. leginkább jelenleg talán a wimo-android átjárható ilyen szempontból, de az sem tökéletes közel sem.
M8-ra is van android, de amennyire tudom, jelenleg még a gsm modult sem tudja kezelni, éppen csak fut, és a menü elérhető. -
plus44
veterán
Snapdragon meg Android...

-
Napfénysüti
nagyúr
A Liquidre kíváncsi vagyok, remélem hamarosan itt is tesztelik.
-
Lehet, hogy iszonyat láma kérdés, de egy okostelefonra lehet más oprendszert is telepíteni? pl. megvezsem Androiddal, és lecserélem valami nekem tetsző másik linuxosra?
Ha ez lehetséges, akkor jelentkezhetnek problémák a szolgáltatások elérésével kapcsolatban (pl. bluetooth, fényképező tökéletes kezelése, stb.)?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Új belépő a Honornál
- Filmvilág
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hálózati / IP kamera
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Honor Magic 8 Lite 256GB Midnight Black Újszerű állapot 2029.02.11. garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)