- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
Jó lehetséges , de igazából semmi értelme. (van omnia android program is meg linux de ezek csak szórakozásra jók.)
Maradjunk annyiban hogy nem lehet -
törölt tag
technikailag megoldható, de nagyon macerás, ugyanis jelenleg még nagyjából igaz az, hogy más oprendszerek alá teljesen más hardvert tolnak, és ezért komoly driver problémákba szoktak ütközni ezek a kísérletek. leginkább jelenleg talán a wimo-android átjárható ilyen szempontból, de az sem tökéletes közel sem.
M8-ra is van android, de amennyire tudom, jelenleg még a gsm modult sem tudja kezelni, éppen csak fut, és a menü elérhető. -
plus44
veterán
Snapdragon meg Android...
-
Napfénysüti
nagyúr
A Liquidre kíváncsi vagyok, remélem hamarosan itt is tesztelik.
-
Lehet, hogy iszonyat láma kérdés, de egy okostelefonra lehet más oprendszert is telepíteni? pl. megvezsem Androiddal, és lecserélem valami nekem tetsző másik linuxosra?
Ha ez lehetséges, akkor jelentkezhetnek problémák a szolgáltatások elérésével kapcsolatban (pl. bluetooth, fényképező tökéletes kezelése, stb.)?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest