- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
spal
csendes tag
Mivel acer burokban születtem--volt nálam tartósan Liquid E és Liquid Mt van jelenleg-- ezért pár dolgot megjegyeznék.
A mini sosem volt a metal utódja, nem is tudom kinek jutott eszébe ez az eszmefuttatás...
A mini egy divat mobil --ennek megfelelő beltartalommal és árral--.
Valaki elmagyarázhatná ezt a nagy ZTE Blade/Skate hype-ot mert nem értem. Véleményem szerint egy QSD8250 jóval erősebb mint az MSM7227T. Mégis Liquid E-t lehet már lassan 30-40 közt újonnan venni, sőt Mt-t már 50 alatt. --a vicc hogy a mini a legdrágább acer készülék momentán a handheld-ek közt, ehhez persze tekintsünk el az elérhetetlen és nem túl értelmes Stream-től, a szintén elérhetetlen és szintén nem túl értelmes Iconia Smart-tól--
Liquid-hez olyan erős a közösségi ROM gyár jár, hogy CM, MIUI, és több egyéni ROM mellett már ICS porton törik a fejüket --nem is teljesen sikertelenül-- csak úgy mint ZTE-hez, csak ugye a hardveres alapok...
Mt-nál most hogy egyes helyeken akár 45-ért is beszerezhető, megindult a közösség fejlődése is. --és van gyári 2.3.6--
A mini-t én is megvetem, de valamiből élni is kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI topic
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Vicces képek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- LEGO klub
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest