- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
Daywalker #41 üzenetére
Közben utánaolvastam, és valóban bekerült ez a mód a legutóbbi frissítéssel, azt viszont még mindig nem tudom, hogy ezt mi alapján teszi, vagy nem teszi választhatóvá az alkalmazás. Az Epic Citadel utoljára májusban frissült, azóta jár nálam több készülék is (igaz volt köztük prototípus, és fejlesztői eszköz is, de kétlem, hogy ennek lenne köze hozzá), és egyiknél sem volt választható. Mindegy, majd utánajárok.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Daywalker #11 üzenetére
Ez a táblázat még mindig nem klappol.
Azt írtad, hogy "Az Epic Citadel is jól mutatja, hogy a grafikus részleg milyen teljesítményre képes, mely programot Ultra High fokozatba kapcsolva is 27 fps-t tudott elérni.", ehelyett a táblázatban 57 szerepel.
Az RK3066-os oszlop megint csak nem stimmel, ezeket most futtattam fél órája a WayteQ xTAB-100dci-n: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest