- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RM1
aktív tag
Pár napja volt egy cikk az új Macbook Air-ről, ahhoz képest ennek a gépnek nem látom semmi előnyét, és még drágább is.
-
fagzal
csendes tag
A notebook-ok 90%-a nálam nem jöhet szóba, mert 8G RAM, és kész.
Bakker, van olyan TELEFON, aminek több memóriája van! Ne már!
-
Terminus_
aktív tag
Lehet én vagyok elkényeztetve a mostani notim billentyűzetével (X1 Carbon), de ez a kiosztás és elrendezés eléggé kényelmetlennek tűnik nekem.
-
Peter13
senior tag
Nekem olyan érzésem van, hogy itt a vékonyítás már kifejezetten a használhatóság rovására megy. Biztosan van olyan aki ezt keresi, de én nem tartozom közéjük (viszont érdekes volt olvasni róla - mint mérnöki teljesítmény, hogy belecsomagoltak egy gépet egy a telefonomnál vékonyabb házba, lenyűgöző).
Engem is érdekelne hogy mennyire kell babusgatni ha már ennyire vékony, mert az tök jó hogy belefér egy mappába (és elő lehet rántani egy prezire), de ha nem merem hordozni mert félek hogy elhajlik/megroppan menet közben, akkor megette a fene az egészet...jó lenne egy tesztet látni róla.
-
hallador
addikt
Hát ha a minimál support belefér. Akkor igen. De szerintem is felesleges a ZBook de van elitebook is. Ami 1,5 kg.
Jók ma már Acerek de nem céges használatra, max ha support szerződés van.
Otthonra internetezős gépnek nekem is kellene. De ahhoz meg drága.
Hátizsákos hordásra sztem nem alkalmas annyira. Mert vékonyka, erre vigyázni kell.
Nem lenne rossz amúgy. -
Akula
őstag
osztogathatnák a munkahelyen és nem kéne a 3 kilós zbookot cipelni egy PPT-ért.
-
tuki2200
senior tag
Ezek rondák..
-
hallador
addikt
Csak internetezős gépnek kicsit drága. Másra meg annyira nem alkalmas a processzora miatt, illetve igen, nyögvenyelős lesz.
Ennek a vekonyítasnak nem tudom mi értelme van. Windowsra lassú lesz, mást futtatni meg ki tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garancia
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Egyedi ékszerdobozka
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest