- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jim Tonic #25 üzenetére
az előző hsz-hez is kapcsolódva. Igen, a lokalozációra gondoltam, ami a WP7-ben is benne van. Itt is kilőhető és ez a korrekt. Lokalizációnál csak a tornyok adatai alapján dolgoznak.
A trial appoknál a reklámokhoz el kell küldeni valamerre a helyzetadatokat, hogy a megfelelő reklám jöjjön le. Hogy az MS felé megy-e, nem tudom, de a telefonról kimegy. viszont nem egy simán olvasható állományban tárolódik - remélem.
-
Mé' nincs benne a cikkbe', hogy a zandroid is tárolja az adatokat? Ráadásul el is küldi a google-nek?
#23: Mert szerinted erre még ne jöttek volna rá, akik ezt keresik? Ha a WP7 adatokat küldene, már cikkeznének róla.
#3: Igen, amikor az okos hülyéskedik, ill. a hülye okoskodik. Nem, nem az első csoportba tartozol.
-
Everman
addikt
"A helyfüggő szolgáltatásokhoz és keresésekhez, illetve a célzott mobilreklámokhoz szintén szükségesek a tartózkodási hellyel kapcsolatos információk, de ezek teljesen anonim módon kerülnek felhasználásra."
Vagyis logolja az információt és tovább is küldi, csak nem tárolja és mivel nincs offline GPS szolgáltatása, így nincs is mihez segéd adatbázist kiépíteni. Nagyszerű.
-
JR.CSé
senior tag
Legalább nem ragasztanak rám egy nyomkövetőt
-
Воланд
titán
A moderációnak ehhez semmi köze.
Nyilván figyelmesebben olvassák végig az érintett hozzászólásokat. Persze ott is tévedhetnek, de azt beismerik, egyrészt. Másrészt meg itt is megtehette volna, hogy szerkeszti a hozzászólását (rájuk nem vonatkozik az öt perc), mégsem tette meg. -
LordTech
tag
Persze, hogy a tévedés az emberi dolog. Ez teljes mértékben megérthető. Csak ez a tévedés arra utal, hogy nem olvasta el a cikket, nem tudja miről van szó benne, akkor mégis mi alapján moderálhatja a topicot? Jövő héten az új Nokia B+ elnevézésű lesz és engem kirak, mert egy bizonyos csúnya szóra utaltam?
-
válasz
Black Dragon #1 üzenetére
Azt mar tudjuk, hogy az Android letarolja az 50 utolso lokaciot, es beteleskor el is kuldi a Googlenek (vo. iOS, ott nem megy ki a telefonrol.)
Lehet kezdeni.
-
LordTech
tag
Nem, nem úgy tűnik. Annyira birom, mikor a cimet elolvassuk vagy a képeket megnézzük és máris vakarjuk a fos szövegünket a hozzászólások közé. Ezt nem kifejezetten rá irom, hanem minden olyan emberre, aki ezt szokta csinálni. Moderátornak sem tudom, hogy lehet lenni egy topicban, miközben azt sem tudjuk, hogy a cikkben miről van szó. (aki nem tudja miről beszélek, az nézzen 8 hirrel lentebb, a hozzászólások közé)
-
Hiftu
senior tag
Lol. Microsoft olyan béna, hogy még adatot sem tud lopni.
Egyébként, persze hogy nem fog. John éppen most kommenteli ki azokat a sorokat, amik hívnák az adatrögzítő alrendszert.
-
Felröhögtem. Erre a szarra még épkézláb GPS sincs.
-
GALARDO
addikt
Ez nagyon nagy!
-
Black Dragon
addikt
Na most jelenti be mindenki?
Akkor megjósolom, hogy a következő hír: Az Android nem tárol GPS adatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- One mobilszolgáltatások
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest